Top masini SUV electrice pentru anul 2021

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Top masini SUV electrice pentru anul 2021

Se pare ca anul 2021, va fi mai mult ca niciodata, cel al masinilor SUV electrice! Atat in Europa, cat si pe piata internationala, masinile SUV sunt un adevarat succes comercial. Au asa mare succes incat depasesc si alte segmente mai populare precum masinile compacte sau masinile utilitare. O alta tendinta extrem de clara a momentului sunt masinile electrice, deci era deci de neconceput ca cele doua concepte sa nu se intalneasca. Iata deci masinile SUV electrice ce vor aparea pe piata in 2021.

Audi Q4 e-tron. Firma din Inglostadt are deja in palmares modele de masini electrice. Dar gama se va mari anul viitor cu un model mai abordabil- este vorba despre Audi Q4 e-tron, prezentat drept o versiune mai ieftina a masinii premium ID.4 de la Volskwagen.

BMW iX3. Este primul SUV electric al constructorului produs in China care va fi disponibil in lumea intreaga incepand cu primul trimestru al anului viitor. Are o capacitate de reincarcare foarte rapida, care ajunge pana la 150 de kw.

BMW iNext. Productia acestei masini, din gama zero emisii este prevazuta pentru anul 2021, in uzina din Germania. Pentru moment, nu se stie numele comercial al acestui SUV 100% electric, care ar putea sa se numeasca iX5. Va avea trei nivelul de putere printre care si unul premium, de pana la 600 ch, dar si o autonomie de pana la 600 de km.

Citroën ë-C4. Este o masina compacta transformata in crossover care va avea o versiune 100% electrica. La fel ca si alte masini bazate pe pltforma CMP, va dispune de o capacitate de reincarcare foarte rapida.

Dacia Spring. Cea mai abordabila dintre toate SUV-urile electrice, Dacia Spring a avut prototipul prezentat la inceputul anului. Pentru moment insa nu ni se prezinta capacitatile sale speciale, ci stim doar ca va semana cu Renault City- K-ZE.

Ford Mustang Mach- e. Clientii europeni vor trebui sa astepte pana in 2021 pentru a cumpara aceasta masina. Este primul SUV electric de la aceasta marca americana, care va avea mai multe versiuni, cu diferite niveluri de autonomie si de putere.

Lexus UX 300 e. Adica cea mai ecologica varianta de la Lexus UX, prima masina electrica a societatii japoneze. Chiar daca modelul a fost pus in vanzare deja, nu va fi livrat pana in 2021. Incarcarea rapida suporta pana la 50 kw.

Mercedes Benz EQA. Este un SUV compact bazat pe fratele sau mai mic, GLA, care se inspira putin si de la EQC. Prototipul sau prezentat in anul 2017, avea doua motoare si patru roti motrice.

Nissan Ariya. Este viitorul SUV electric de la Nissan, cu un stil de coupe. Va fi vandut in Europa cu cinci versiuni diferite, cu niveluri diferite de putere si cu doua baterii de capacitate diferita.

Range Rover electric. Jaguar Land Rover a inceput si el ofensiva pe piata masinilor electrice cu o masina despre care nu se stie insa multe la ora actuala. Pana in octombrie 2021 mai avem de asteptat.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *