Stiri despre permisul auto

Pe pagina dedicata stirilor din lumea automobilistica informatia este atent prezentata, aleasa si structurata astfel incat sa fie de egal ajutor celor care sunt deja soferi, dar si celor care intentioneaza sa isi ia permisul de conducere in viitorul apropiat.

Pe aceasta pagina gasiti si stiri despre permisul auto care sunt in mod special folositoare celor care sunt in cursul procesului de a-si lua permisul de conducere si doresc sa fie tinuti la curent cu toate schimbarile ce ar putea afecta procesul examenului sau formalitatile legate de obtinere a permisului.

In ajutorul viitorilor soferi, ODAT.ro vine in permanenta cu informatii noi si reactualizate periodic pentru a acoperi toate modificarile sau noile implementari ce pot afecta modul in care poate fi obtinut permisul, de la formalitati de inscriere, detalii legate de desfasurarea examnului scris, pana la particularitati ale examenului practic. In cazul soferilor deja experimentati rutina poate deveni un inamic ce actioneaza pe nesimitite si produce neasteptat de multe pagube. In calitate de sofer, informatii legate de schimbari in Codul Rutier, noutati legislative si alte informatii de actualitate trebuie sa fie intotdeauna de maxim interes pentru a evita situatile neplacute precum o contraventie neasteptata pentru un act nespecificat in legislatia din momentul obtinerii permisului sau chiar o regula de circulatie nou introdusa.

Urmarind stirile de interes general pentru soferi, intotdeauna de actualitate si preluate din surse de maxima incredere, sunteti intotdeauna cu un pas inaintea amenzilor si situatiilor neplacute din trafic. A conduce corect nu se reduce la a conduce precaut, un sofer bine informat este un sofer ce este mult mai echipat pentru a se feri atat pe sine cat si pe ceilalti participanti la trafic de potentialele pericole.

Stiri pentru actuali si viitori soferi

Stiri despre permisul auto. Afla ultimele noutati cu privire la codul rutier, legislatia auto si permisul de conducere.

Home /
1 2 5
It is main inner container footer text