Programul Prima Masina 2022

Daca abia v-ati obtinut permisul de conducere, avem vesti bune. Incepand cu luna Octombire 2014 guvernul a initiat Programul Prima Masina dedicat tinerilor cu varste intre 18 si 35 de ani.

Cu ajutorul acestui program proaspetii soferi s-ar putea bucura de propriul autoturism imediat cum obtin permisul de conducere sau chiar inainte, detinerea permisului nefiind un criteriu de selectie pentru aprobarea creditului.

Pe Odat.ro va oferim toate informatiile de care aveti nevoie pentru a accesa acest program si a deveni proprietarii unui autoturism nou in cel mai scurt timp. Va tinem la curent cu toate modificarile aduse programului pana la lansare si dupa acest moment si va prezentam dealerii care vin cu oferte speciale pentru a se incadra in program.

Dupa Programul Prima Casa, motorul din spatele unei piete imobiliare aproape inghetate pe perioada de criza, Programul Prima Masina urmareste sa innoiasca parcul auto si sa sufle viata pe domeniul vanzarilor de autoturisme noi, oferind o sansa tinerilor in vederea achizitionarii unui autoturism proprietate personala in conditii avantajoase.

Desi anumite detalii ale programului sunt inca in discutie, cert este faptul ca programul va fi dedicat tinerilor, programul va oferi credite pe perioade de 7 ani, creditele vor avea dobanzi preferentiale.

Detalii legate de suma maxima oferita, procentul maxim de indatorare acceptat si tipul de masini (noi sau second hand) care vor intra in program sunt inca subiect de negocieri intre dealeri, guvern si banci.

Odat.ro isi propune sa va tina la curent cu toate detaliile legate de programul guvernamental Prima Masina 2022 in aceasta sectiune special dedicata ce va cuprinde stiri, ghiduri si informatii de ultima ora.

Programul Prima Masina din 2022. Conditii si cerinte ale programului, cui se adreseaza si ce automobil poti cumpara prin Prima Masina.

Home /
img
Programul Prima Masina 2020 are un buget foarte ofertant pentru beneficiari – 5 milioane de Lei. Conform informatiilor oferite de Ministerul Finantelor, bugetul a fost alocat luandu-se in considerare sumele ce au fost contractate in anul anterior. Avand in vedere suma alocata de Ministerul Finantelor programului, romanii ar putea sa achizitioneze anul acesta autoturisme in […]
It is main inner container footer text