drpciv

Programul Prima Masina

Daca abia v-ati obtinut permisul de conducere, avem vesti bune. Incepand cu luna Octombire 2014 guvernul initiaza Programul Prima Masina dedicat tinerilor cu varste intre 18 si 35 de ani.

Cu ajutorul acestui program proaspetii soferi s-ar putea bucura de propriul autoturism imediat cum obtin permisul de conducere sau chiar inainte, detinerea permisului nefiind un criteriu de selectie pentru aprobarea creditului.

Pe Odat.ro va oferim toate informatiile de care aveti nevoie pentru a accesa acest program si a deveni proprietarii unui autoturism nou in cel mai scurt timp. Va tinem la curent cu toate modificarile aduse programului pana la lansare si dupa acest moment si va prezentam dealerii care vin cu oferte speciale pentru a se incadra in program.

Dupa Programul Prima Casa, motorul din spatele unei piete imobiliare aproape inghetate pe perioada de criza, Programul Prima Masina urmareste sa innoiasca parcul auto si sa sufle viata pe domeniul vanzarilor de autoturisme noi, oferind o sansa tinerilor in vederea achizitionarii unui autoturism proprietate personala in conditii avantajoase.

Desi anumite detalii ale programului sunt inca in discutie, cert este faptul ca programul va fi dedicat tinerilor, programul va oferi credite pe perioade de 7 ani, creditele vor avea dobanzi preferentiale.

Detalii legate de suma maxima oferita, procentul maxim de indatorare acceptat si tipul de masini (noi sau second hand) care vor intra in program sunt inca subiect de negocieri intre dealeri, guvern si banci.

Odat.ro isi propune sa va tina la curent cu toate detaliile legate de programul guvernamental Prima Masina in aceasta sectiune special dedicata ce va cuprinde stiri, ghiduri si informatii de ultima ora.

Programul Prima Masina 2017


Cele mai ieftine credite pentru Prima Masina 2016

O noua schimbare in procesul de creditare pentru Prima Masina 2016. Afla si care sunt bancile recomandate pentru acest program.

Programul Prima Masina se reinventeaza in 2016

Vezi care sunt conditiile prin care poti beneficia in 2016 de o masina noua achizitionata prin acest program guvernamental.

Lovitura grea pentru Prima Masina. New Kopel Group a lansat “Prima Masina Second Hand” in rate

Prima Masina are acum un concurent serios - a aparut pe piata un nou program dedicat masinilor second hand.

Prima Masina 2015 – 43 modele de masini noi si oferte

Cele mai bune oferte si modele de masini ce se pot incadra in programul guvernamental din 2015.

Alternative second hand la programul Prima Masina

Modele de masini second hand din clasa mica si din clasa compact ce pot fi o alternativa viabila la creditul Prima Masina.

Programul Prima Masina, un risc asumat

Pareri din partea cunoscatorilor si din partea analistilor cu privire la problemele programului si la riscurile existente asupra creditorilor.

Programul Prima Masina a fost aprobat de Guvern

S-a dat unda verde Programului guvernamental Prima Masina. Vezi suma maxima a creditului si restul conditiilor de accesare.

10 masini de top ce s-ar incadra in programul Prima Masina

Top scurt al principalelor modele de masini ce ar putea fi achizitionate prin Prima Masina 2014 de catre soferii pana in 35 de ani.

Cum ar trebui sa arate programul Prima Masina pentru a fi avantajos

Vezi care sunt problemele actuale ale programului si solutiile gasite de vanzatorii de masini pentru ca programul Prima Masina sa fie atragator pentru tineri.

Ce conditii trebuie indeplinite pentru a accesa programul Prima Masina

Vezi care sunt conditiile din momentul de fata pentru ca un tanar sofer sa isi poata achizitiona primul automobil proprietate personala.
Toate drepturile rezervate © www.ODAT.ro - Chestionare auto DRPCIV