drpciv

Asigurarea auto RCA online

Va punem la dispozitie o sursa larga de informatii legate de asigurarea auto RCA, in permanenta reactualizate si de interes pentru soferii de toate categoriile. Puteti citi despre RCA in detaliu, despre riscurile si amenzile la care se supun soferii care circula fara asigurarea auto obligatorie, despre modul in care aceasta se incheie, despre reguli, acte si deschiderea dosarului de dauna sau despre constatarea amiabila.

ODAT.ro isi propune sa aduca toate informatia relevanta legata de asigurarea auto de raspundere civila obligatorie intr-un singur loc, astfel incat cei interesati sa poata accesa exact detaliile de care au nevoie fara a fi nevoiti sa caute informatii suplimentare din alte surse.

Informatiile sunt atent structurate, formulate si redactate astfel incat limbajul si forma de prezentare sa fie usor de urmarit, cu accent pe detalii cu adevarat utile. Se poate consulta inclusiv o categorie speciala de intrebari si raspunsuri despre asigurarile obligatorii RCA unde cei interesati vor gasi toate informatiile care nu sunt deja cuprinse in seria de articole publicate pe subiectul dezbatut pe larg in aceasta sectiune.

ODAT.ro isi propune sa va tina la curent cu tot ceea ce tine de asigurare RCA, noutatile si schimbarile aparute, reactualizand periodic informatiile existente pe site, pentru maximul de relevanta si claritate.

Asigurarea RCA auto, asigurari online obligatorii


Regulile RCA pentru 2018. Informații utile

Afla care sunt modificarile aduse asigurarii RCA in 2017, dar vor fi valabile si pe tot parcursul anului 2018.

Cele mai importante schimbari aduse de noua lege RCA – Legea nr. 132/2017

Noua lege RCA intrata in vigoare in iulie 2017 si felul in care au fost afectati posesorii de autoturisme din Romania.

Impactul decontarii directe a RCA-ului asupra pietei

Afla ce s-ar intampla daca sistemul de asigurari s-ar schimba si asiguratorul tau iti va plati daunele facute de altcineva.

Asigurari RCA – ghid despre asigurarea auto obligatorie

Tot ce trebuie sa stie un posesor de masina despre asigurarea auto obligatorie si despre firmele de asigurari din Romania.

Calculatorul RCA – obtine cel mai ieftin RCA online

Mod de functionare, posibile erori de calcul, calculatoarele asiguratorilor si avantajele folosirii unui calculator RCA online.

De ce sa nu circuli fara asigurare RCA? Riscuri si amenzi

Care sunt cele trei riscuri ale unui sofer care circula fara asigurare auto RCA? Vezi si cum poti evita primirea unei amenzi din cauza lipsei asigurarii.

Constatarea amiabila – completare si procedura de folosire

Totul despre constatarea amiabila si depunerea actelor la firma de asigurari pentru a stabili vinovatul accidentului si oferirea despagubirilor.

Dosarul de dauna – reguli, acte si deschiderea dosarului

Tot ce trebuie sa stii despre deschiderea dosarului de dauna si actele necesare pagubitilor in functie de diverse situatii intalnite.

Despagubiri RCA – reguli si limite ale despagubirilor

Ghid complet despre despagubirile oferite de diversi asiguratori in cazul producerii unui accident mai mult sau mai putin grav.

Intrebari si raspunsuri despre asigurarile auto RCA

Tot ce nu s-a mentionat in articolele precedente despre asigurarile RCA. Intrebari si raspunsuri pentru orice nelamuriri legate de asigurarea obligatorie.
Toate drepturile rezervate © www.ODAT.ro - Chestionare auto DRPCIV