Genesis GV70 2020- tot ce se stie pana acum despre aceasta masina

Home / Stiri si noutati auto / Genesis GV70 2020- tot ce se stie pana acum despre aceasta masina

Dupa ce recent au fost dezvaluite primele imagini cu aceasta masina, Genesis ne da primele informatii cu privire la noua sa masina. Este un nou SUV compact de lux si este asteptat pe piata de foarte multe vreme deja. Este un vehicul care va atrage mai ales o clientela tanara, datorita unui look mai sporty, la fel ca si fratele sau, GV80. Fara surpriza, Genesis confirma ca masina GV70 va fi oferita cu o tractiune integrala de serie.

Doua motoare vor fi in meniu- un motor de patru cilindri cu turbocompresie de 2, 5 litri si un motor de 3, 5 litri V6 biturbo. Puterea lor va fi de 300, respectiv 375 de cai. Soferii vor putea alege patru versiuni, Eco, Confort, Sport si Personalizata. O a cincea versiune, numita Sport Plus este rezervata pentru ansamblul Sport. Pe drum va trebui sa ne asteptam la un comportament agil, inginerii straduindu-se sa conceapa un sasiu foarte rigid, reducand greutatea in acelasi timp.

Se foloseste aluminiu atat pentru capota si pentru haion. Sa nu uitam nici de prezenta unor tehnologii foarte avansate, printre care si dispozitivul care supravegheaza nivelul de atentie si de oboseala al conducatorului. Se vor emite astfel la nevoie alerte, dar si o forma de condus semi-autonoma pe autostrada care cuprinde un sistem ameliorat de asistenta in timpul schimbarilor de banda.

Chiar si modelele care nu au un sistem de navigare pot beneficia de un sistem inteligent de limitare de viteza, o functie inteligenta care se bazeaza pe informatiile oferite de panourile de semnalizare prezente si detectate de catre camera din fata. Deci va fi dificil sa treci de la 70 de km pe ora la 90 de km pe ora intr-o zona cu limitare de viteza.

De altfel, masina GV70 este prima masina care a fost dotata cu o tehnologie de alerta avansata pentru ocupantii din spate, bazata pe un radar mai sofisticat decat captatorii cu ultrasunete traditionali. Astfel ca, sistemul este in masura sa detecteze prezenta pasagerilor in partea din spate atunci cand se misca, dar si sa detecteze micile miscari respiratorii din jurul pieptului, precum cele ale unui bebelus care doarme in scaunul auto. Genial. Nu-i asa? In ceea ce priveste designul dinamic al masinii, modelul GV70, se traduce prin conceptul de eleganta atletica. Retine atentia mai ales prin impozanta grila de la calandru din diamant, un model propriu marcii si prin farurile cvadruple, care ne duc cu gandul la emblema Genesis.

Ansamblul Sport, care este optional, adauga garnituri negre, altele cu un finisaj cromat inchis elemente cu un design exclusiv si jante cu adevarat spectaculoase. Trei noi culori sunt propuse- Rosu mauna si Bourgogne Barossa, disponibil in varianta metalica si mata. La interior, masina incearca sa reproduca frumusetea spatiilor mari, inspirandu-se in acelasi timp din aerodinamismul aripilor de avion. Un nou tip de iluminat pune totul in evidenta si valoare. Comenzile centrale si dispunerea consolei sunt unice, nu seamana cu cele de la GV80.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *