Sustine-ne cu un Like sau Plus! Multumim!

 

Ideea din spatele chestionarului zilei este aceea de a oferi un nou grad de dificultate si o noua oportunitate de testare a cunostintelor pentru utilizatorii care se preocupa de propria educatie auto completand chestionare online. www.ODAT.ro a lansat Chestionarul zilei cu scopul de a ajuta la pregatirea suplimentara a viitorilor conducatori auto care urmeaza cursuri de soferi sau care au terminat scoala si se pregatesc pentru sustinerea examenului de permis.

Chestionarul zilei este disponibil numai pentru categoria B
Textul din imagine:


Nu poate fi citit?

Spre deosebire de alte teste auto disponibile pe site, Chestionarul Zilei cuprinde doar cele mai dificile intrebari, selectate in functie de procentul de raspunsuri corecte primite de la utilizatori. Raspunzand la aceste intrebari pe subiecte din legislatie sau legate de strategii de preventie accidente, doritorii de permis isi pot testa si consolida cunostintele, avand garantia ca nu vor fi luati pe nepregatite la examen.

Chestionarul Zilei este similar ca format cu alte chestionare auto disponibile pe site, cu diferenta ca lista de intrebari contine doar cele mai dificile intrebari la care utilizatorii site-ului tind sa greseasca cel mai des. Aceste intrebari capcana pot pune viitorii soferi in mare dificultate daca sunt intalnite la examen si de aceea este foarte important sa fie bine stapanite. Daca la prima vedere intrebarile cu multiple raspunsuri corecte sau intrebarile capcana par extrem de dificile, dupa rezolvarea zilnica a acestui tip de chestionar special, utilizatorii vor observa ca raspund cu usurinta chiar si la cele mai dificile intrebari.

Intrebarile continute in fiecare Chestionar al zilei se schimba o data la 24 de ore, astfel incat rezolvarea zilnica a acestei categorii de teste auto este o excelenta metoda de testare a cunostintelor si aprofundare rapida a celor mai dificile notiuni legate de legislatie si alte subiecte cuprinse in examenul teoretic pentru obtinerea permisului.