carvertical VIN
Home / Chestionarul zilei

Chestionarul zilei

Sustine-ne cu un Like sau Plus! Multumim!

14 Comments

 1. mi se pare o idee excelenta,practica, in spiritual unei politici deschise, care vine in sprijinul cursantilor. am folosit aceasta generoasa idee pentru pregatire si am fost realmente ,,luminata” in anumite privinte. felicitari celor care tin pasul cu schimbarile tehnologice si vin in sprijinul celor examinati. am gasit de un real folos chestionarul zilei;am intalnit intrebarile selectate si la testare.multumesc!

 2. Bună ziua,
  Foarte bune întrebările. Multe subtilități are textul din întrebări.
  Cum pot vedea și alte întrebări din zilele trecute?
  Mulțumesc.

 3. O idee excelenta pentru viitorii soferi dar si pentru cei ca mine,care am 28 de ani vechime in conducere , si n-am mai pus mana pe o carte de circulatie de la examen si dupa cate mi-am dat seama am ramas mult in urma cu teoria.Va multumim pentru mana de ajutor !!!!! Foarte utile explicatiile intrebarilor gresite.

 4. Sunt cu adevărat recunoscătoare initiatorilor acestui site. Tocmai am trecut sala astăzi, am petrecut timp pe aici rezolvând ‘Chestionarul Zilei’ si vreau sa continui a-l rezolva in continuare deși am luat sala. Din câte am observat in jurul meu, putini șoferi ar trece peste examenul oral. Măcar o data la 10 ani ar trebui sa se facă revizuirea cunoștințelor șoferilor. Ar scădea rata încălcării legii si implicit a accidentelor, plus i-ar face sa aprecieze aceasta libertate de a șofa. Sa nu uitam: a șofa nu este un drept, ci un privilegiu!!!

 5. O idee practica care ma ajutat şi cred ca o sa-i ajute pe mulți alți soferi
  Intrebarile au o dificultate sporită si ne ajuta sa aprofundam teoria si practica
  As vrea si o aplicație cu conexiune la internet

 6. multumesc!!! Astazi am luat sala cu maxim de puncte si acest lucru a fost posibil si datorita persoanelor care au initiat si au depus atata efort sa structureze informatia de specialitate astfel incat sa fie cat mai abordabila. Am cumparat cele 2 carti recomandate, Codul rutier mura in gura si Secretele obtinerii carnetului de conducere, pe care le recomand ca fiind foarte utile si usor de parcurs si am facut zeci de chestionare de pe site. Va sunt recunoscatoare pentru ajutorul primit! sa fiti binecuvantati!

 7. Nu merg chestionarele , am mai si platit 5 euro degeaba bag codul de la chestionar si imi da altceva

 8. Nu ati platit pentru chestionare. Chestionarele se fac gratuit. Incercati chestionarul zilei pe i-drpciv.ro. Si acela este gratuit. Cei 5 euro i-ati platit pentru una din carti. Folositi formularul de contact pentru alte detalii si intrebari.

 9. BUNE INTREBARILE . TE ATRAG ZILNIC SA LE REZOLVI . FOARTE BUNE SI CARTILE . DE UN REAL FOLOS .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

It is main inner container footer text