carvertical VIN
Home / Poze cu masini, imagini

Poze cu masini, imagini

poze cu masiniIubitorii de masini stiu ca masina perfecta nu poate fi doar puternica sau doar frumoasa. Masina perfecta este o combinatie de eleganta, forta, masculinitate, independenta si viteza, de salbatic si rafinat. O masina perfecta nu are nevoie de o domnisoara imbracata sumar pentru a-i scoate in evidenta calitatile, ea domina prin prezenta, prin aerodinamica, prin puterea motorului ce poate fi ghicita fara a intoarce macar cheia in contact. Poate cel mai important, ca si o femeie frumoasa, masina perfecta tine doar de privitor. Pusi in fata unor poze si imagini cu masini, unii barbati vor alege masina sport, altii o varianta clasica, unii prefera luxul, altii libertatea inspirata de un SUV, dar idealul ia nastere din personalitatea fiecaruia.

O imagine cu masina ideala te poate duce cu gandul oriunde, nu ai nevoie de prea mult pentru a te vedea in spatele volanului, departe de cotidian, zgomotul de fundal al biroului si al prea multor computere in functiune fiind inlocuit rapid de cel al unui motor puternic. Doar tu si o autostrada fara limita de viteza. Pentru ca masina ideala este mai mult decat o caroserie tunata, un motor modificat sau o emblema de marca, masina ideala este sinonima cu libertatea si spiritul rebel. Nu e nevoie sa fi in spatele volanului, o poti privi doar si esti deja acolo.

Poze cu masini tunate

Tuningul masinilor este la fel de mult o stiinta pe cat este o arta. De la un model de uzina, in mainile potrivite, o masina tunnata poate deveni un adevarat monstru pe roti comparabil cu seriile limitate la care putini indraznesc sa viseze. In materie de tunning, limita este impusa doar de imaginatia proprietarului si priceperea echipei care lucreaza la masina, iar rezultatele te lasa adesea fara cuvinte. Fiecare dintre aceste masini este unica in felul sau, insa unele modele depasesc cu mult capacitatea de a descrie in cuvinte, ele sunt dovada ca orice poate fi dus mereu un pas mai departe cu pasiune si ingeniozitate.

Click pe link pentru a vedea o colectie intreaga de poze cu masini tunate.

Imagini cu masini de epoca

Iubitorii de masini de epoca stiu ca aceasta nu este o pasiune deloc ieftina. Exista conventii, intruniri speciale, chiar festivale dedicate primelor modele de masini, aceste minuni ale tehnologiei pe care a fost cladita in mare parte civilizatia moderna, insa pentru cei mai multi pasionati singura metoda de a le admira sunt aceste imagini cu masini de epoca direct pe ecranul computerului. Masinile de epoca sunt elegante, rafinate, au o personalitate si o unicitate ce vine din atentia cu care fiecare in parte a fost lucrata. Aceste masini pastreaza ceea ce masinile de uzina, scoase pe banda din fabricile complet automatizate au pierdut: personalitatea.

Click pe link pentru a vedea o colectie intreaga de imagini cu masini de epoca

Poze cu masini noi

 

Tehnologia avanseaza la o viteza ametitoare, iar viteza este cuvantul cheie pentru cele mai noi modele de masini. Marile uzine sunt prinse intr-o competitie a vitezei, iar rezultatele sunt modele tot mai fiabile, tot mai sigure, cu un consum tot mai mic, dar in mod neaparat si tot mai rapide. Viteza defineste secolul in care traim si nimic nu o defineste mai bine decat o serie de poze cu masini noi, aerodinamice, construite pentru a oferi soferilor senzatia de libertate atunci cand se afla la volan. De pe ecranul laptopului, computerului sau tabletei, pozele cu cele mai noi masini de uzina inspira spiritele libere si ambitioase in ideea ca undeva, la capatul sirului nesfarsit de zile de lucru, te vei afla la volanul uneia dintre ele.

Click pe link pentru a vedea o colectie intreaga de poze cu masini noi

Imagini si poze cu muscle cars

Cultura muscle cars, pornita din America, a reusit in doar cateva zeci de ani sa cucereasca intreaga lume. Rar se intalneste un iubitor de masini cu adevarat pasionat care sa nu aprecieze aceste bestii ale soselelor. De pe liniile de productie moderne nu vor mai iesi niciodata astfel de masini, ele sunt martorii epocii de glorie a generatiei americane de masini cu adevarat furioase. Comparand diverse imagini si poze cu muscle cars cu masinile din ziua de azi, cele din urma par rudele mai mici si demult imblanzite. Buick, Chevrolette, Dodge, Playmouth sau Mustang sunt toate nume ce debordeaza forta si masculinitate fie si numai prin imagini.

Click pe link pentru a vedea o colectie intreaga de imagini si poze cu muscle cars

Poze cu masini de curse si sport

Cati dintre cei cu adevarat pasionati de masini nu s-au visat la volanul unei masini de curse? Adevarul este ca cei care iubesc condusul nu se maturizeaza niciodata mai departe de copilul ce se vedea in locul marilor soferi de curse redefinind viteza. O colectie de poze cu masini de curse readuce vie amintirea acelor momente in care un astfel de vis nu parea de loc irealizabil. De la abtipildurile turbo din copilarie, la imagini HD pe ecranul laptopului, al computerului sau al tabletei, pasiunea pentru viteza ramane mereu aceeasi indiferent de varsta, iar masinele de curse sunt definitia cea mai exacta a acesteia.

Click pe link pentru a vedea o colectie intreaga de poze cu masini de curse

Imagini cu prototipuri de masini

Prototipurile de masini de la showroom-urile auto ofera una dintre cele mai clare imagini a ceea ce putem astepta de la viitor. Masinile zburatoare prezentate in media pana in urma cu aproximativ doua decenii s-au demonstrat impractice, insa prototipurile de masini ale momentului actual depasesc cu mult imaginatia chiar si celor mai indrazneti scriitori de science fiction. Poti avea direct de pe ecran, in spatiul de lucru sau la biroul de acasa unde te relaxezi, imagini cu prototipuri de masini ce redefinesc ideea de estetica si practicalitate al automobilului asa cum il intelegem acum. Aceste imagini te inspira sa privesti viitorul intr-o cu totul alta lumina.

Click pe link pentru a vedea o colectie intreaga de poze cu prototipuri de masini

Wallpapere cu masini tunate

 

Adevaratii pasionati de masini pot ghici sunetul motorului si modul in care masina se simte la drum fara a fi vreodata in spatele volanului. O colectie de wallpapere cu masini tunate iti poate schimba intregul aspect al spatiului de lucru, de la monotonie la sentimentul de viteza si libertate. In pauze poti sa te vezi pe sosea, doar tu, masina ideala si muzica tare in difuzoare. Imagini de inalta rezolutie cu cele mai noi design-uri de masini tunate ce au definit stilul si eleganta in materie de automobile sunt perfecte pentru ecranul laptopului sau al computerului unde le poti admira in momentele de pauza din mijlocul programului haotic intr-un test drive imaginar.

Click pe link pentru a vedea o colectie intreaga de wallpapere cu masini tunate

Care categorie de masini de atrage cel mai tare? Comenteaza mai jos!

2 Comments

  1. Masinile sunt foarte frumoase si au mulți cai putere , si chiar chiar cine are mulți bani trebuie sa si-o cumpere

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

It is main inner container footer text