drpciv

Ghid Programul Rabla

Va punem la dispozitie cea mai bogata sursa de informatii complete despre Programul Rabla. Puteti consulta modul de desfasurare al programului, regulile de eligibilitate si alte detalii de maxim interes, in permanenta reactualizate astfel incat sa fiti bine informati inainte de a decide daca programul este pentru dumneavoasta.

www.ODAT.ro isi propune sa adune toata informatia relevanta despre Programul Rabla intr-un singur loc, astfel incat soferii interesati de programul guvernamental sa poata accesa de aici toate informatiile si detaliile de care au nevoie, fara demersul obositor si risipa de timp necesare pentru cautarea informatiilor suplimentare din alte surse. Puteti citi despre conditiile in care se poate obtine bonul de casare, suma maxima pe care o puteti obtine, componentele care nu trebuie sa lipseasca unui autoturism pentru a fi eligibil, dar si modul in care se poate folosi tichetul valoric obtinut in urma casarii.

Toata informatia pusa la dispozitie este redactata intr-un limbaj simplu de urmarit si structurata astfel incat detaliile de interes sa poata fi accesate cu maxim de usurinta. Exista inclusiv o sectiune de intrebari si raspunsuri despre Programul Rabla care acopera cele mai des intalnite nelamuriri legate de aceasta initiativa guvernamentala.

www.ODAT.ro urmareste sa devina sursa numarul 1 de informare pentru soferi, astfel punem accent pe relevanta si promptitudine in procesul de informare al utilizatorilor. Ne propunem sa oferim in continuare informatii de maxima relevanta, reactualizand detaliile legate de Programul Rabla in timp real, tinand cont de toate modificarile si schimbarile aparute de la an la an.

Ultimele stiri despre Programul Rabla:

Programul Rabla 2016 a fost suplimentat. Vezi detalii!

Programul Rabla 2017


Programul Rabla – ghid pentru nestiutori

Ce este o rabla si cum te poti inscrie in program? Alfa si care sunt actele necesare cumpararii unui autoturism nou cu ajutorul tichetului.

Prima de casare Rabla in 2016

Prima de casare pentru masina veche si eco bonusurile pe care le primesti la cumpararea unei masini putin poluante sau non poluante.

Inscrierea in Programul Rabla daca esti PFA, II, IF sau persoana juridica

Verifica actele de care ai nevoie si ce conditii trebuie sa indeplinesti daca vrei sa participi la program ca si PFA, II, IE sau persoana juridica.

Intrebari si raspunsuri Programul Rabla

Intrebari si raspunsuri despre Rabla care nu isi gasesc raspuns atat de usor. Cazuri speciale si lamuriri pentru cei interesati.

Modele de masini incadrabile la eco bonus

Lista tuturor modelelor de masini care se incadreaza in 2016 la eco bonus, ce au emisii sub 100g sau sunt euro 6.

Lista dealerilor auto – Programul Rabla

Dealerii auto care s-au inscris in Programul Rabla si masinile pe care le ofera celor ce doresc automobile noi prin acest program.

Cele mai ieftine masini prin Programul Rabla in 2015

Lista celor 10 modele de masini care au avut preturile cele mai accesibile daca au fost achizitionate cu ajutorul programului Rabla.
Toate drepturile rezervate © www.ODAT.ro - Chestionare auto DRPCIV