drpciv

Cum se conduce un automobil

Trecerea cu succes a probelor scrise si practice si obtinerea permisului de conducere nu trebuie considerate niciodata drept ultima etapa in pregatirea unui sofer. Sofatul este o activitate plina de provocari in care neasteptatul si situatiile limita pot fi intotdeauna la doar cativa metri distanta.

ODAT.ro a conceput o pagina dedicata lectiilor pe care soferii nu le invata in perioada pregatirii pentru examen sau peste care se trece adesea superficial, 30 de ore nefiind de ajuns pentru a pregati un sofer pentru toate situatiile care pot aparea in trafic.

Cum se conduce o masina este o pagina care vorbeste despre situatiile exceptionale dar si despre cele mai des intalnite erori de judecata pe care le fac pana si soferii experimentati. Este un alt fel de curs pregatitor, mai departe de orele petrecute la scoala de soferi, curs care acopera toate situatiile pe care instructorul nu le poate prezenta decat in treacat.

Punem la dispozitia vizitatorului o colectie de articole informative pe subiecte ce trebuie discutate si cunoscute de toti proaspetii soferi, condusul in conditii exceptionale, procesul de acomodare dupa obtinerea permisului de conducere si multe alte sfaturi utile pentru soferii care intentioneaza sa se avante pe un drum necunoscut, fie ca este vorba de prima plecare la drum lung sau de prima drumetie pe timp de iarna.

Cum se conduce o masina


Cum sa nu adormi la volan pe timp de noapte

Sfaturi de urmarit atunci cand ai de condus intreaga noapte si trebuie sa iti pastrezi concentrarea, fara sa te ia somnul.

Evita accidentele – afla cum conduci preventiv in mediul rural

Circulatia in mediul rural este putin diferita fara de circulatia in mediul urban. Afla aici ce trebuie sa stii cand conduci in mediul rural.

Cum sa conduci o masina cu cutie de viteze automata

De aici afli tot ce trebuie sa stii in acel moment in care te vei urca la volanul unei masini cu cutie de viteze automata.

Cum conduci motocicleta in trafic aglomerat

Invata sa conduci o motocicleta in trafic aglomerat. Sfaturi valabile si pentru soferii incepatori si pentru cei profesionisti.

Cum se conduce masina pe zapada

Invata pas cu pas ce trebuie sa faci pentru a fi in siguranta atunci cand conduci o masina iarna pe un carosabil acoperit cu zapada.

Cum se conduce sportiv in conditii de siguranta

11 sfaturi pentru conducerea in stil sportiv a masinii, sfaturi care trebuie urmate pentru a se evita orice fel de incident cu masina.

Cum conduci la drum lung

Ce trebuie sa iei in calcul inainte de un drum lung si cateva sfaturi pentru a conduce in siguranta si a nu incurca traficul.

Parcarea laterala cu spatele

Vezi toti pasii ce trebuie urmariti pentru ca orice parcare laterala cu spatele sa iasa perfect si apoi sa poti iesi usor de acolo.

Pozitia corecta la volanul masinii

Reglaje ce trebuie efectuate in momentul urcarii la volanul unei masini pentru ca pozitia corpului sa fie una corecta.

Cum sa conduci pe ceata

Masurile ce trebuie luate de orice sofer incepator sau profesionist atunci cand se afla la volan in conditii de ceata si vizibilitate redusa.
Toate drepturile rezervate © www.ODAT.ro - Chestionare auto DRPCIV