Cum se conduce o masina

Trecerea cu succes a probelor scrise si practice si obtinerea permisului de conducere nu trebuie considerate niciodata drept ultima etapa in pregatirea unui sofer. Sofatul este o activitate plina de provocari in care neasteptatul si situatiile limita pot fi intotdeauna la doar cativa metri distanta.

ODAT.ro a conceput o pagina dedicata lectiilor pe care soferii nu le invata in perioada pregatirii pentru examen sau peste care se trece adesea superficial, 30 de ore nefiind de ajuns pentru a pregati un sofer pentru toate situatiile care pot aparea in trafic.

Cum se conduce o masina este o pagina care vorbeste despre situatiile exceptionale dar si despre cele mai des intalnite erori de judecata pe care le fac pana si soferii experimentati. Este un alt fel de curs pregatitor, mai departe de orele petrecute la scoala de soferi, curs care acopera toate situatiile pe care instructorul nu le poate prezenta decat in treacat.

Punem la dispozitia vizitatorului o colectie de articole informative pe subiecte ce trebuie discutate si cunoscute de toti proaspetii soferi, condusul in conditii exceptionale, procesul de acomodare dupa obtinerea permisului de conducere si multe alte sfaturi utile pentru soferii care intentioneaza sa se avante pe un drum necunoscut, fie ca este vorba de prima plecare la drum lung sau de prima drumetie pe timp de iarna.

Cum se conduce un automobil?

Cum se conduce o masina pe strazi aglomerate si in conditii diverse de vizibilitate si conditii atmosferice.

Home /
img
Toti soferii stiu cat de greu le-a fost prima data singuri la volan, imediat dupa ce si-au luat permisul de conducere. Toate deciziile luate in trafic nu mai sunt corectate sau supravegheate de instructor, iar raspunderea revine in totalitate proaspatului sofer. Cu toate acestea, sofatul cat mai des ajuta la dezvoltarea tuturor reflexelor necesare pentru […]
img
In mod special in cazul proaspetilor soferi dar si in cazul celor care circula ocazional cu masina proprie poate aparea o senzatie de frica atunci cand sunt la volanul masinii, frica datorata traficului aglomerat, camioanelor si autobuzelor care par gigantice in comparatie cu un autoturism dar si stitului agresiv de condus al unor participanti la […]
It is main inner container footer text