Cum se conduce o masina

Trecerea cu succes a probelor scrise si practice si obtinerea permisului de conducere nu trebuie considerate niciodata drept ultima etapa in pregatirea unui sofer. Sofatul este o activitate plina de provocari in care neasteptatul si situatiile limita pot fi intotdeauna la doar cativa metri distanta.

ODAT.ro a conceput o pagina dedicata lectiilor pe care soferii nu le invata in perioada pregatirii pentru examen sau peste care se trece adesea superficial, 30 de ore nefiind de ajuns pentru a pregati un sofer pentru toate situatiile care pot aparea in trafic.

Cum se conduce o masina este o pagina care vorbeste despre situatiile exceptionale dar si despre cele mai des intalnite erori de judecata pe care le fac pana si soferii experimentati. Este un alt fel de curs pregatitor, mai departe de orele petrecute la scoala de soferi, curs care acopera toate situatiile pe care instructorul nu le poate prezenta decat in treacat.

Punem la dispozitia vizitatorului o colectie de articole informative pe subiecte ce trebuie discutate si cunoscute de toti proaspetii soferi, condusul in conditii exceptionale, procesul de acomodare dupa obtinerea permisului de conducere si multe alte sfaturi utile pentru soferii care intentioneaza sa se avante pe un drum necunoscut, fie ca este vorba de prima plecare la drum lung sau de prima drumetie pe timp de iarna.

Cum se conduce un automobil?

Cum se conduce o masina pe strazi aglomerate si in conditii diverse de vizibilitate si conditii atmosferice.

Home /
img
Peisajul oferit de zonele muntoase este unul de exceptie, iar sofatul in aceste zone este mai mult decat placere. Cu toate acestea, datorita serpentinelor si pantelor abrupte de la marginea soselelor riscul de accident creste daca nu se iau cateva masuri de siguranta suplimentare. In aceste zone, un accident care poate produce doar cateva pagube […]
It is main inner container footer text