Stiri si noutati auto

Persoanele interesate de industria automobilelor sunt tot timpul in cautarea informatiilor noi si cat mai actuale de pe piata auto. Fiecare persoana pasionata de masini este interesata de cele mai noi aparitii, dar si de planurile de viitor ale marilor producatori sau de stirile cu iz de can-can din acest segment de piata.

Odat.ro ofera o pagina dedicata stirilor din domeniul auto, prezentand toate noutatile din acest sector. Indiferent ca este vorba despre inovatii, planuri si strategii ale companiilor recunoscute la nivel mondial, declaratii de ultima ora ale managerilor, conflicte si aliante intre marii producatori, toate aceste informatii se vor gasi aici.

Stiri auto  reprezinta o pagina care prezinta absolut toate stirile din domeniul auto. Ramanand la curent cu toate noutatile, persoanele interesate de cumpararea unei masini in viitorul apropiat, vor sti daca este cazul sa mai astepte pentru a ajunge in posesia unei variante imbunatatite a masinii vizate, daca este necesar sa se reorienteze sau daca masina dorita a ajuns la performante maxime pentru o lunga perioada de timp.

Vizitatorii au la dispozitie o intreaga colectie de materiale informative organizate pe subiecte de interes pentru pasionatii de masini, prezentand absolut toate stirile importante care vizeaza industria auto, modificarile legislative si reglementarile existente, dar si tendintele actuale si viitoare ale pietei auto.

Stiri auto de la a la z. Afla ultimele noutati cu privire la industria automobilistica, companiile auto si alte stiri de ultima ora din domeniu.

Home /
img
In anul 2021, surpriza: Mercedes nu a mai fost liderul mondial pe piata premium. Brandul vedeta a pierdut teren destul de mult in anul ce tocmai s-a incheiat. Cifra globala a vanzarilor nu este neaparat reprezentativa pentru popularitatea unui producator, care depinde de multi alti parametri (investitii, marje operationale, impozitare etc.). Dar este, totusi, un […]
img
Si in acest an, piata automobilelor, se pare ca va fi marcata de numeroase modele de SUV. Iata cateva dintre ele, care te vor atrage si pe tine, cu siguranta. Dacia Jogger. Dupa ce a zguduit din temelii lumea citadinelor in anul 2020, prezentand o noua generatie de Sandero, in versiune Stepway, foarte abordabila, dar […]
1 2 523
It is main inner container footer text