drpciv

Topuri utile

ODAT.ro va prezinta o noua sectiune pentru soferii care doresc sa fie mereu la curent cu tot ceea ce este mai bun in domeniu. Articolele din aceasta sectiune trateaza cele mai diverse subiecte, de la topurile cu cei mai buni instructori, cele mai bune scoli de soferi la sfaturi sau cele mai des intalnite greseli pe sosele ori in salile de examen.

Textele din sectiunea TOP sunt redactate intr-un format usor de urmat si ofera doar informatie de actualitate cu adevarat utila si interesanta pentru orice categorie de soferi, de la incepatori pana la soferii profesionisti.

Sectiunea TOP de pe ODAT.ro este locul ideal pentru a descoperi informatii noi, utile oricarui sofer, structurate intr-un format ideal de urmarit atunci cand aveti cateva momente la dispozitie dar si atunci cand sunteti in mod real interesati sa descoperiti tot ce este mai bun, mai apreciat, mai interesant sau mai util despre sofat, scoli de soferi si tot ceea ce tine de domeniul auto.

Top auto 2017


Top 10 masini cele mai puternice in 2017

Modele de masini si preturi ale celor mai puternice masini de serie din lume, luate dupa numarul de cai putere.

Top cele mai sigure masini la testele Euro NCAP

7 modele de masini care au obtinut rezultate bune la protectia pasagerilor, a copiilor si la eficienta sistemelor de siguranta.

Top 5 lucruri ce trebuie schimbate dupa achizitia unei masini

Accesorii si consumabile ce trebuie schimbate dupa achizitie pentru ca noua masina SH sa arate si sa functioneze ca una noua.

Top cele mai bune anvelope de iarna

Cei de la revista Auto Express au realizat un test din care au reiesit cele mai bune 8 modele de anvelope de iarna de pe piata. Vezi care sunt acestea.

Top 5 gadget-uri utile soferilor incepatori

Vezi in acest articol care sunt cele 5 gadget-uri care vor ajuta la maxim un sofer care abia a obtinut permisul de conducere.

Top 10 masini cu cea mai buna acceleratie in 2016

Vezi lista celor 10 masini care erau in anul 2016 in fruntea clasamentului cu cea mai rapida acceleratie de la 0 la 100 km/h.

Top 10 drumuri spectaculoase din Romania pe care trebuie sa circuli

ODAT a realizat un top al celor mai frumoase, periculoase si spectaculoase sosele din tara. Vezi care e pe primul loc.

Top 7 cele mai furate masini din Romania

Afla care sunt masinile preferate ale hotilor de automobile din Romania. Ai sa fii surprins de locul pe care se afla Dacia.

Top 10 cele mai bune GPS-uri si sisteme de navigatie auto

Vezi topul anului al celor mai bune 10 sisteme de navigare, ce scor au obtinut si in functie de ce criterii au fost selectionate.

Top 25 scoli de soferi din Romania, in functie de performantele lor din 2014

Vezi care sunt scolile de soferi din Romania cu cele mai bune performante si cu cei mai multi cursanti admisi in anul 2014.
Toate drepturile rezervate © www.ODAT.ro - Chestionare auto DRPCIV