drpciv

Filmulete auto

Pe aceasta pagina puteti viziona atat filmulete interesante ce prezinta tutoriale despre modul in care se folosesc comenzile masinii pentru a conduce in siguranta, cat si filmulete haioase realizate pentru a destinde atmosfera, destinate relaxarii dupa o zi obositoare sau stresanta.

Echipa site-ului a selectat si postat cele mai utile tutoriale auto destinate celor care vor sa inceapa sau deja urmeaza cursurile unei scoli de soferi (vezi aici toate scolile de soferi) pentru a veni in ajutorul acestora cu informatie relevanta care ii poate ajuta in pregatirea practica. Coreland informatiile obtinute prin intermediul acestor filmulete cu sfaturile instructorului cu care se face pregatirea practica totul va fi mult mai usor pentru cursant, iar procesul de invatare se simplifica la minim.

  > Tutoriale auto
  > Filmulete haioase
  > Filmulete interesante

Seria de filmulete postate pe site prezinta inclusiv diverse acrobatii facute cu masini si motociclete de soferi cu foarte multa experienta sau de catre piloti auto, dar si parodii sau diverse filmulete haioase care cu siguranta vor aduce privitorului un zambet pe buze.

Informatia din aceasta pagina este combinata astfel incat utilizatorul sa castige ceva dupa vizionarea filmuletelor, indiferent ca este vorba despre faptul ca a invatat ceva ce nu stia despre domeniul soferiei sau ca a reusit sa se relaxeze si sa se destinda, toate aceste reprezentand un plus pe care site-ul nostru doreste sa il ofere vizitatorilor.

Filmulete si clipuri auto


Drift – pasager fricos

Pasager aflat pe locul din dreapta care este speriat rau de tot de catre soferul profesionist ce face drifting.

Cum faci o masina sa scoata flacari

Vezi pas cu pas ce trebuie facut pentru ca masina ta sa scoata flacari uriase pe teava de esapament.

Drifting cu masini cu telecomanda

Indemanare maxima in acest filmulet in care masinile cu telecomanda sunt controlate cu mare precizie.

Drift – motociclete VS masini de curse

Battle pe strazile unui oras. Un drifting periculos realizat de 2 masini ce se intrec cu 2 motociclete furioase.

Plecarea din rampa

Tutorial ce invata soferii incepatori cum se realizeaza pornirea masinii din rampa si cum sa foloseasca pedalele astfel incat sa nu moara motorul.

Cum se actioneaza schimbatorul de viteze

Tutorial ce invata cursantii cum se face introduce maneta de viteze au automobilului in toate treptele de viteza de care dispune masina.

Prezentarea bordului masinii

Invata care sunt toate componentele bordului, unde sunt amplasate acestea, dar si cum se foloseste fiecare in parte.

Cum se folosesc corect pedalele masinii

Vezi intr-un filmulet detaliat si explicat amanuntit cum se folosesc corect cele 3 pedale ale masinii: ambreiajul, acceleratia si frana.

Intoarcerea din 3 miscari

Tutorial auto ce invata viitorii soferi cum se face intoarcerea din 3 miscari pe un drum ce permite efectuarea unei astfel de manevre.

Pornirea in rampa pe timp de iarna

Michelin iti da cateva sfaturi utile pentru a putea pleca in siguranta cu masina dintr-o panta acoperita de zapada.
Toate drepturile rezervate © www.ODAT.ro - Chestionare auto DRPCIV