drpciv

Sfaturi pentru soferi

Aceasta pagina doreste sa vina in sprijinul tuturor soferilor cu sfaturi utile legate de toate etapele soferiei: conducerea preventiva, reducerea costurilor de intretinere a masinii, sofatul in anumite conditii de trafic, pregatirea corecta a masinii atat pentru vremea rece cat si pentru cea calda, etc. In plus, pagina este dedicata si celor care doresc sa isi obtina permisul de conducere in viitorul apropiat, oferind sfaturi despre modul in care se poate alege scoala auto potrivita si instructorul cu care se face pregatirea sau chiar sfaturi despre cand se recomanda urmarea cursurilor si sustinerea examenului.

De asemenea aceasta pagina cu sfaturi utile pentru soferi pune la dispozitia vizitatorilor si informatii referitoare la actele necesare preschimbarii permiselor de conducere, indiferent de motivul pentru care acest demers este necesar (expirare, schimbare domiciliu, pierdere sau furt, etc). Tot aici se gasesc sfaturi utile despre cum sau in ce fel este bine sa actioneze un sofer in traficul de zi cu zi in functie de situatiile create.

Site-ul ODAT.ro a adunat si postat toate aceste sfaturi pentru ca utilizatorii site-ului sa aiba tot ceea ce au nevoie in acelasi loc, fara a fi nevoiti sa caute printre zeci de surse, mai mult sau mai putin de incredere. Site-ul se doreste a fi unul complet si se dezvolta cu fiecare zi ce trece, scopul final al acestuia fiind acela de a putea oferi orice informatie este neceara soferilor, viitorilor soferi si chiar pietonilor.

Sfaturi utile pentru soferi


Accesorii care costa mai putin daca le iei din comert decat ca extraoptiuni la o masina noua

Vezi doar cateva din accesoriile ce te costa mai putin daca le cumperi ulterior achizitiei masinii decat daca le comanzi direct pe masina noua.

Sfaturi de calatorie cu masina in strainatate

Nu lasa sa te ia nimic prin surprindere la o iesire din tara cu masina. Fii pregtit cu ajutorul sfaturilor oferite de odat.ro.

Iarna la volan. Dotari ale masinii care te ajuta sa economisesti timp si nervi

Dotari simple pe care sa le aduci masinii tale pentru un plus de confort fizic si psihic in timpul sezonului rece.

Cum trebuie sa aleaga un sofer incepator masina potrivita

Daca abia ai luat carnetul, acest articol iti va spune ce masina este cea mai potrivita pentru a-ti incepe cariera de sofer.

Utilizarea lanturilor sau a huselor antiderapante in conditii de iarna

Pe larg despre folosirea lanturilor antiderapante si a huselor pentru ca anvelopele sa aiba aderenta pe zapada sau gheata.

Ce trebuie sa stii cand cumperi o masina second hand

Cu ajutorul acestor sfaturi ai toate sansele sa nu fii pacalit atunci cand vrei sa cumperi o masina second hand sau sa n-ai surprize ulterior.

Martori de bord – 64 de semne explicate din tabloul de bord

Tabloul de bord difera de la o masina la alta, dar aici vei gasi toti martorii de bord folositi de producatorii de masini din lume.

Supravegherea auto, al 3-lea ochi pentru soferii incepatori

Afla de ce o camera auto te poate scapa de mult stres si te ajuta in trafic si in afara lui si ca sofer incepator si ca sofer profesionist.

Sfaturi esentiale pentru atunci cand conduci pentru prima data intr-un oras nou

Sfaturi pentru soferii care se deplaseaza mai rar sau regulat in orase cu trafic mare din tara sau din strainatate.

Ce motor sa alegi pentru masina – diesel sau benzina?

Afla care sunt avantajele fiecarui tip de motor in parte si alege varianta potrivita pentru viitoarea ta masina.
Toate drepturile rezervate © www.ODAT.ro - Chestionare auto DRPCIV