drpciv

Sfaturi pentru soferi

Aceasta pagina doreste sa vina in sprijinul tuturor soferilor cu sfaturi utile legate de toate etapele soferiei: conducerea preventiva, reducerea costurilor de intretinere a masinii, sofatul in anumite conditii de trafic, pregatirea corecta a masinii atat pentru vremea rece cat si pentru cea calda, etc. In plus, pagina este dedicata si celor care doresc sa isi obtina permisul de conducere in viitorul apropiat, oferind sfaturi despre modul in care se poate alege scoala auto potrivita si instructorul cu care se face pregatirea sau chiar sfaturi despre cand se recomanda urmarea cursurilor si sustinerea examenului.

De asemenea aceasta pagina cu sfaturi utile pentru soferi pune la dispozitia vizitatorilor si informatii referitoare la actele necesare preschimbarii permiselor de conducere, indiferent de motivul pentru care acest demers este necesar (expirare, schimbare domiciliu, pierdere sau furt, etc). Tot aici se gasesc sfaturi utile despre cum sau in ce fel este bine sa actioneze un sofer in traficul de zi cu zi in functie de situatiile create.

Site-ul ODAT.ro a adunat si postat toate aceste sfaturi pentru ca utilizatorii site-ului sa aiba tot ceea ce au nevoie in acelasi loc, fara a fi nevoiti sa caute printre zeci de surse, mai mult sau mai putin de incredere. Site-ul se doreste a fi unul complet si se dezvolta cu fiecare zi ce trece, scopul final al acestuia fiind acela de a putea oferi orice informatie este neceara soferilor, viitorilor soferi si chiar pietonilor.

Sfaturi utile pentru soferi


Sfaturi esentiale pentru atunci cand conduci pentru prima data intr-un oras nou

Sfaturi pentru soferii care se deplaseaza mai rar sau regulat in orase cu trafic mare din tara sau din strainatate.

Ce motor sa alegi pentru masina – diesel sau benzina?

Afla care sunt avantajele fiecarui tip de motor in parte si alege varianta potrivita pentru viitoarea ta masina.

Ce trebuie sa stie un sofer incepator inainte de a apela la un serviciu Rent a Car

Soferii incepatori au parte de tratament special daca vor sa inchirieze o masina. Afla care sunt lucrurile la care trebuie sa fie atenti.

Ghidul de urgenta al soferului incepator

Situatiile neprevazute ce pot aparea in trafic si cele mai rapide solutii pentru a iesi din incurcatura cu batai de cap minime.

Principalele metode de intretinere ale anvelopelor

AnvelopeX te invata cum sa procedezi pentru ca anvelopele masinii tale sa aiba o durata de viata cat mai mare.

Infografic: Sfaturi pentru un consum redus de carburant

Infografic prin care se explica scurt si la obiect principalele metode pentru a reusi sa scazi consumul de combustibil al masinii tale.

Cum alegem jantele potrivite pentru masina?

Factori importanti care contribuie la luarea unei decizii atunci cand se hotaraste cumpararea unui nou set de jante auto.

Cum sa faci economie de combustibil

Invata care sunt principalele modalitati prin care poti face economie de benzina sau motorina atunci cand te plimbi cu masina.

Oboseala in timpul condusului

Despre riscurile instalarii oboselii in timpul condusului si masurile ce pot fi luate la un drum lung pentru a evita oboseala.

Folosirea ochelarilor de soare la volan

Necesitatea folosirii ochelarilor de soare la volan si ce tipuri de lentile sunt indicate pentru a fi purtate in timpul condusului.
Toate drepturile rezervate © www.ODAT.ro - Chestionare auto DRPCIV