Home / De folos pentru toti soferii

De folos pentru toti soferii

ODAT.ro ofera utilizatorilor una dintre cele mai complete surse de informatii si aplicatii utile pentru toate categoriile de soferi, de la cei care se pregatesc pentru obtinerea permisului de conducere pana la pasionatii de domeniul auto cu experienta vasta in ceea ce priveste sofatul. Calitatea informatiilor puse la dispozitie pe fiecare pagina si in fiecare sectiune speciala a site-ului este garantata de dedicatia administratorilor pentru continut cu adevarat util, prezentat intr-un format usor de urmarit, cu texte lizibile, clare si la obiect.

Pe aceasta pagina ODAT.ro ofera utilizatorilor cele mai utile informatii de actualitate, relevante pentru diversele categorii de soferi, intr-un singur loc pentru o navigare mai usoara.

Utile este sectiunea ODAT.ro cu sfaturi pentru soferi cu diverse niveluri de pregatire, inclusiv pentru cei care nu au obtinut inca permisul de conducere. In aceasta sectiune utilizatorilor le sunt prezentate informatii utile diverse, de la notiuni de baza utile la examen sau pentru soferii care abia au obtinut permisul, pana la informatii legate de confortul sau siguranta la volan.

Cum se conduce o masina este sectiunea ODAT.ro care pune la dispozitia utilizatorilor sfaturi si informate legate de condusul in diverse conditii speciale. Articolele cuprinse in aceasta sectiune trateaza subiecte de interes atat pentru soferii incepatori cat si pentru cei cu experienta, de la notiunile de baza ale condusului pe timp de iarna la sfaturi pentru sofatul economic.

Conducere auto este sectiunea ODAT.ro dedicata in mod special soferilor incepatori care au obtinut permisul dar au inca multe de invatat despre situatiile reale din trafic. Aceasta sectiune cuprinde informatii utile ce nu se gasesc de obicei in programele scolilor de soferi precum aprofundarea notiunilor de conducere preventiva sau sofatul la ore de varf.

Indicatoare rutiere este o sectiune speciala dedicata integral semnificatiei diverselor semne rutiere, inclusiv a celor mai rar intalnite. Pe aceasta pagina utilizatorilor le este pusa la dispozitie o lista completa cu indicatoarele rutiere folositoare atat pentru cei care doresc sa obtina permisul de conducere dar si pentru soferii care doresc sa isi reimprospateze memoria.

Viteza de reactie este una din aplicatiile disponibile pe ODAT.ro si este dedicata soferilor incepatori sau cu experienta pentru a isi putea testa si perfectiona reflexele. Aplicatia este extrem de usor de utilizat, cu o interfata simpla, intuitiva care masoara timpul de reactie in 5 teste diferite calculand apoi o medie pentru fiecare utilizator in parte.

Aceasta este sectiunea dedicata notiunilor de mecanica auto, importante de cunoscut atat viitorilor soferi cat si soferilor cu experienta. Pe aceasta pagina utilizatorilor le sunt puse la dispozitie informatii complete despre rolul diverselor componente ale masinii, modul de functionare al acestora, cat si simptomele ce anunta ca acestea prezinta o defectiune minora sau majora.

Dictionar este una dintre cele mai utile sectiuni ODAT.ro. Pe aceasta pagina utilizatorilor le este pus la dispozitie un dictionar auto complet unde chiar si pasionatii de automobilistica pot descoperii termeni necunoscuti. Dictionarul auto contine inclusiv termeni specifici folositi doar de anumite uzine. Dictionarul este ordonat alfabetic si extrem de usor de utilizat.

Starea drumurilor national si a autostrazilor din Romania este o sectiune speciala dedicata pentru informatii legate de starea drumurilor si a autostrazilor. Aceasta sectiune ODAT.ro este reactualizata in timp real pentru a pune la dispozitia utilizatorilor informatii complete, de actualitate, utile atunci cand se planuieste o plecare cu masina la drum lung.

Sectii de politie Bucuresti este un alt exemplu de sectiune extrem de utila pentru toti utilizatorii, indiferent de experienta ca sofer. Pe aceasta pagina utilizatorilor le sunt puse la dispozitie datele de contact complete a tuturor celor 26 sectii de politie ale Bucurestiului. Informatiile sunt utile in caz de accident pentru obtinerea si ridicarea de documente diverse.

Poze cu masini este o sectiune ODAT.ro destinata relaxarii tuturor iubitorii sporturilor cu motor. In aceasta sectiune utilizatorii descopera o galerie de imagini cu cele mai diverse tipuri de masini, de la cele tunate la cele clasice si chiar prototipuri. Galeria este dedicata tuturor categoriilor de pasionati de masini care au in comun dragostea pentru aerodinamica, eleganta si cai putere.

 

Va dorim asfalt uscat!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

It is main inner container footer text