Home / Starea drumurilor nationale si a autostrazilor din Romania

Starea drumurilor nationale si a autostrazilor din Romania

Starea drumurilor nationale si a autostrazilor din Romania este actualizata zilnic pentru soferii care doresc sa stie in ce stare sunt drumurile pe care urmeaza sa le parcurga.

starea drumurilor

Fiecare zona din tara poate avea drumuri in lucru sau drumuri blocate, din diverse cauze, toate acestea fiind mentionate pe aceasta pagina actualizata zilnic.

Pagina prezinta evenimentele rutiere, drumurile nationale si autostrazile cu circulatia intrerupta din cauza conditiilor meteo nefavorabile (daca este cazul), sau cu circulatia ingreunata din cauza modernizarilor de drum. De asemenea, sunt mentionate si drumurile inchise pentru reabilitare, restrictiile de viteza in anumite zone afectate de caderi de pietre sau de alunecare a drumurilor din cauza ploilor torentiale.

Pentru fiecare proces de reabilitare sau reparatie este mentionata perioada de desfasurare, termenul de finalizare si variantele ocolitoare, acolo unde acestea exista.

Starea partii carosabile este mentionata in zonele in care exista ninsori abundente sau ploi torentiale si sunt mentionate zonele in care s-a imprastiat material antiderapant in vederea sigurantei circulatiei.

De asemenea, in aceasta pagina se poate afla starea vremii in tara, dar si temperaturile in fiecare oras important din tara.

Soferii pot consulta aceasta sursa zilnic inainte sa porneasca la drum, pentru a evita situatiile neplacute in trafic.

It is main inner container footer text