carvertical VIN
Home / Viteza de reactie

Viteza de reactie

In trafic, o secunda de neatentie, un moment de ezitare sau o clipa de intarziere fata de momentul in care frana ar fi trebuit calcata sau directia schimbata, poate face diferenta intre o zi obisnuita in drum spre munca sau o tragedie. Mult prea multi soferi nu sunt constienti de faptul ca intr-o singura secunda masina care se deplaseaza in limita legala de viteza parcurge cativa zeci de metri.

Pentru un sofer, viteza de reactie este poate cel mai important talent dobandit. Aceasta vine odata cu experienta dar poate fi in acelasi timp exersata. Daca vrei sa stii cat de repede reactionezi la stimuli si cat de bine te-ai descurca in trafic in conditii neasteptate, iti propunem o aplicatie pe cat de simpla, pe atat de practica: testul pentru viteza ta de reactie.

Sub forma unui joculet interactiv, cu doua comenzi simple, GO si STOP, te provocam sa testezi daca esti atat de rapid pe cat crezi. Odata ce apesi butonul GO, un mesaj ce iti cere sa apesi STOP va aparea pe ecran la distante aleatorii de timp. Aplicatia iti calculeaza timpul de reactie la 5 teste consecutive, dar si timpul mediu de reactie. Rezultatul obtinut iti ofera o imagine clara asupra timpului tau de reactie in situatii neasteptate si in functie de acesta, iti poti antrena atentia distributiva. Te poti intoarce mai tarziu sa vezi cu cat ti-a fost imbunatatit timpul.

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

It is main inner container footer text