carvertical VIN
Home / Intrebari si Raspunsuri Drpciv

Intrebari si Raspunsuri Drpciv

Intrebarile si raspunsurile DRPCIV au fost create pentru a ajuta viitorii soferi sa inteleaga anumite sectiuni din codul rutier care nu sunt suficient explicate sau care le creeaza dificultati.

Desi majoritatea din chestionarele auto de la examenul pentru obtinerea permisului auto sunt suficient de clare, exista uneori si intrebari capcana, care pot pune in dificultate cursantii. De aceea, Odat.ro a venit in intampinarea nevoilor viitorilor soferi cu intrebari si raspunsuri menite sa clarifice orice neclaritate cu privire la chestionarele auto, dar si pentru a ajuta cursantii sa isi fixeze cunostintele obtinute prin citirea codului rutier si participarea la cursurile organizate de scolile de soferi.

Intrebarile si raspunsurile DRPCIV s-au focusat pe sectiuni ale codului rutier precum viteza si distanta intre vehicule, trecerea la nivel cu calea ferata, semnalele luminoase si semnalele politistului, prioritatea de trecere, indicatoare si marcaje, intoarcerea si mersul inapoi, depasirea, circulatia pe autostrada, dar si pe reguli generale, conducere preventiva si ecologica, mecanica auto sau masuri de prim ajutor.

Multe dintre aceste sectiuni constituie baza de cunostinte necesara pentru promovarea examenului auto, iar majoritatea soferilor pot acum sa acceseze sectiunea intrebari si raspunsuri a site-ului Odat.ro pentru a-si verifica cunostintele si pentru a vedea daca au invatat suficient pentru a putea obtine permisul auto de la prima incercare.

Fiecare sectiune are pregatite pentru cursanti intrebari cu raspunsurile aferente, suficient cat sa se fixeze cunostintele obtinute prin citirea codului rutier si prin participarea la cursurile organizate de scolile de soferi. In cadrul sectiuni intrebari si raspunsuri, cursantii pot cauta anumite intrebari la care nu cunosc raspunsul sau la care au nelamuriri, pot lasa comentarii cu privire la intrebarile pe care le gasesc dificile si pot sa isi verifice cunostintele usor.

Atunci cand se incepe completarea chestionarelor auto, este recomandata citirea in prealabil a codului rutier si citirea intrebarilor si raspunsurilor create de odat.ro pentru asigurarea succesului la examenul auto. Orice neclaritati vor fi clarificate in acest fel, evitand un eventual esec la examenul auto.

Odat.ro recomanda parcurgerea tuturor chestionarelor auto de doua ori inainte de participarea la examenul auto, pentru a garanta succesul de la prima incercare.

It is main inner container footer text