Top cele mai abordabile masini roadster pentru vara anului 2020

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Top cele mai abordabile masini roadster pentru vara anului 2020

Intr-o masina roadster sau cabriolet, condusul este unul foarte placut. Si cele mai adesea, atunci cand vorbim despre masini roadster sau cabriolet, ne gandim doar la Rolls Royce, Bentley sau Porsche.

Da, sunt masini incredibile, dar exista si versiuni mult mai abordabile. Si aici nu vorbim despre masini second-hand, ci despre masini noi.

Fiat 500C. Incepem aceasta lista cu masina noua cea mai ieftina, care apartine marcii Fiat. Ofera trei tipuri de motorizari si are un acoperis textil care poate sa fie actionat electric.

Mini Cabrio. Marca Mini Cooper propune si ea un model de masina cabrio,la cele mai inalte standarde, dar destul de ieftina. Pretul sau incepe de la 26400 de euro. Ofera mai mult spatiu interior decat un roadster dar nu ofera aceleasi senzatii ca si o masina mai sporty.

Mazda MX-5. Este un veritabil model must have de foarte multi ani. Farurile sale rabatabile insa au disparut de ceva vreme, dar masina a pastrat o mare parte din puritatea sa. Asta atat in ceea ce priveste designul sau, cat si echiparea sa. De exemplu, capota poate inca sa fie inchisa foarte usor cu mana atunci cand incepe sa ploua dintr-o data.

Smart EQ For Two Cabrio. Modelele Smart sunt de acum inainte in intregime electrice. Dar acest model, ramane in ciuda tuturor lucrurilor, unul din cele mai ieftine de pe piata. Pentru putin peste 29800 de euro, vei obtine cel mai frumos Smart urban.

VW T-Roc Cabrio. Un model care a fost prezentat destul de recent si care este intr-un fel, un succesor pentru Golf cabrio. Este bazata pe platforma MQB A-1, asta insemnand ca este verisoara tehnica a masinilor Audi Q2, Skoda Karoq si Seat Ateca. Masoara in jur de 4,27 de metri adica este aproape la fel de lunga ca si masina Golf VIII.

Audi A3 Cabrio. Da, poate ca te suprinde ca inca mai exista acest model de masina. Este bazat pe vechea generatie A3 iar peeturile incep de la 34740 de euro. Doua tipuri de motorizari sunt disponibile, dar poate ca masina nu va fi disponibila pentru mult timp. Zvonurile spun ca va aparea o noua masina, succesoare, Audi A4 Cabrio.

BMW Seria 2 Cabrio. Un urmas al modelului BMW seria 1, aceasta masina este deja pe piata de 7 ani si se pare ca in curand va avea un urmas. Pretul incepe de la 37500 de euro. Pentru acest pret veti avea o motorizare 2181i Turbo, pe benzina, de 3 cilindri si de 136 de cai.

Mercedes SLC. Chiar daca masinile acestei marci nu sunt cele mai ieftine, acest model SLC este o masina cabrio destul de abrodabila. Are doar doua locuri, dar este foarte confortabila si luxoasa pentru un roadster. Un acoperis pliant din metal este destul de greu compatibil cu filozofia unui roadster sportiv.

BMW Z4. Da, o masina cabrio destul de ieftina. Modelul, in versiunea sa de baza costa 46650 de euro. Vei obtine astfel un model turbo de doi litri care are 200 de cai.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *