De ce sa mai cumperi inca vechea masina Peugeot 308? 5 motive

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / De ce sa mai cumperi inca vechea masina Peugeot 308? 5 motive

Aparuta deja de sapte ani pe piata, actuala masina Peugeot 308 incepe sa isi pregateasca incet dar sigur retragerea sa. Dar, asteptand sa fie inlocuita, un lucru care se va intampla doar la sfarsitul anului viitor, inca mai sunt cateva motive care sa te faca sa cumperi aceasta masina.

Dupa o prima generatie cu un look controversat, masina Peugeot 308 a stiut foarte bine cum sa isi negocieze locul pe piata, cu un al doilea look foarte bine ales.

Cu un look mult mai consensual, gen Volskwagen Golf, aceasta masina a inregistrat cele mai bune vanzari, peste tot in lume, nu doar in Franta. Reusind uneori, sa se plaseze chiar si inaintea celebrului Renault Megane.

Un parcurs cu atat mai remarcabil tinand cont de faptul ca masina a fost lansata acum sapte ani, o eternitate atunci cand vine vorba despre segmentul automobilelor si tinand cont de faptul ca schimbarea adusa in 2017 nu a fost foarte mare.

Pentru placerea de a conduce. Atunci cand vine vorba despre placerea de a conduce, masina Peugeot 308 este regina. Are un sasiu extrem de eficient, are o stabilitate ireprosabila si un volan mic, ideal pentru a comanda o directie asistata ideal pentru a simti asa cum trebuie aderenta. In ceea ce priveste aceste lucruri, nu are rivala.

Pentru habitaclul sau mereu foarte personal. Daca am putea sa vorbim despre un aspect pe care masina l-a schimbat in ultimii ani, ei bine, acesta este habitaclul. Un „lifting” in ceea ce priveste interiorul sau este prevazut pentru aceasta vara.

Dar, este alegerea ideala pentru cei care nu sunt in cautare de tehnologie ultimul racnet, bordul original al masinii isi pastreaza farmecul intact. Sa nu mai vorbim despre cele mai ingrijite materiale, mai ingrijite ca la rivala sa Megane.

Pentru versiunea sa break foarte spatioasa. Habitabilitatea din spate figureaza printre rarele „slabiciuni” ale masinii. Exista insa o modalitate foarte simpla de a remedia acest lucru- este vorba despre versiunea sa break SW. Cu o lungime mai mare, de pana la 34 de cm si cu ampatamentul sau de 11 cm, este mult mai primitoare pentru pasagerii din spate, fara sa sacrifice insa placerea de a conduce.

Pentru motoarele sale si cutiile sale. O masina discreta pe plan estetic, Peugeot 308 s-a bucurat in anul 2017 de o restilizare. Dar si cu o ameliorare a motoarelor sale. Toate motoarele prezente deci in catalogul sau sunt foarte recomandate, mai ales cel de trei cilindri, Pure Tech 110, foarte sobru, foarte puternic si mai suficient de performant. Versiunea Pure Tech 130 mai adauga putina putere.

Cutia automata EAT8 este destul de reusita, in timp de cutia manuala este din ce in ce mai ceruta.

Pentru reducerile posibile. Este posibil sa cumperi masina cu pana la 30% reducere. Poti profita deci de un model foarte bun de Peugeot, o referinta in categoria sa. Un model care mai poseda avantajul de a fi produs cu adevarat in Franta.

Inca mai stai pe ganduri?

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *