SUV, monospace, break, ludospace… ce masina poti alege pentru familie?

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / SUV, monospace, break, ludospace… ce masina poti alege pentru familie?

Familia ta a devenit mai mare deci este timpul sa alegi o masina mai mare. Nu stii ce sa alegi insa? SUV, monospace, break, ludospace, minivan… pentru a gasi masina ideala in  functie de nevoi, citeste acest articol.

Masinile SUV- pentru toate gusturile. Aceasta caroserie este fara doar si poate cea mai populara caroserie a momentului. Daca iti plac masinile de tip SUV, totusi din punct de vedere structural unele nu sunt atat de apte pentru a duce la bun sfarsit unele sarcini familiale. Unele modele de SUV au stiut insa cum sa se face remarcate.

SUV-urile urbane sunt ideale pentru familiile mai mici. Sunt cele care imbina de minune compacticitatea si stilul, doua argumente care stiu cum sa seduca utilizatorii urbani. In plus, prezinta si anumite avantaje fata de masinile SUV de talie superioara.

SUV-urile compacte- inaltime dar nu atat de mult volum. Daca familia este compusa din 2 copii, chiar trei, cel mai bine ar fi sa alegeti un model de SUV compact. Sunt mai mari, accesul la bord este facilitat si varietatea de motorizari este si ea mai importanta. Sunt si mai scumpe insa.

SUV-urile cu sapte locuri- cu o trasnmisie 4X4 in plus. Raspunde de minune familiilor care au multi copii si care au nevoie de mult spatiu pe locurile din spate cu un nivel mai mare de modularitate. Combina de minune polivalenta unui 4X4 dur si pur cu confortul unei berline.

Masinile monospace, alternativa ideala. Masinile tip monospace sunt cel mai bun raspuns pentru cei care sunt in cautare de confort si care nu vor sa renunte la placerea de a conduce. Prezinta un spatiu maximizat, dar designul este putin lasat deoparte. Alegand un model de masina monospace te vei asigura ca dispui de destul de spatiu pentru picioare, pentru a sta confortabil, ca ai un portobagaj destul de incapator si ca te poti bucura de o modularitate superioara fata de masinile clasice. In plus, preturile lor sunt mai accesibile fata de masinile SUV. Asta din cauza popularitatii din ce in ce mai mare a masinilor SUV, acestea sunt din ce in ce mai putine.

Masinile break. Masinile break merita si ele din plin atentia ta. Au un pret destul de abordabil si ofera un volum al portbagajului gigant. La fel ca si o masina de tip monospace, dar nu atat de inalt. Si fata de masinile SUV sau monospace, acestea beneficiaza de un coeficient aerodinamic, asta insemnand ca poti face economii la carburant.

Masinile de tip ludospace, cele mai economice. Sunt masini foarte practice, care au un look din ce in ce mai modern. In plus, au echipamente si o tehnologie actualizata la zi pe langa un maximum de confort de care se poate bucura intreaga familie.

Minivanurile- cele mai bune pentru cele mai numeroase familii. Daca familia ta este mai numeroasa, atunci minivanurile sunt cea mai buna alegere, fara doar si poate. Sunt vaste si interiorul lor este complet reconfigurabil deci ai nevoie pentru a le achizitiona de un buget mai mult decat decent.

 

 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *