Ce imbunatatiri au fost aduse masinii Chevrolet Colorado 2021?

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Ce imbunatatiri au fost aduse masinii Chevrolet Colorado 2021?

Masina Chevrolet Colorado a primit cateva imbunatiri pentru modelul sau 2021. Reimprospatarea este mai ales cosmetica cu ajustari la exterior care folosesc mai ales pentru a diferentia modelele si versiunile Z71 si ZR2, specifice condusului in afara soselelor.

O noua editie speciala personalizata este propusa si un ecran de opt inchi devine standard pentru toate modelele in afara de versiunea de baza, WT, Work Truck.

Stilul modelului ZR2 a fost usor modificat si influenta sa este clar venita de la modelul Bison. O noua bara de protectie este cea care accentueaza caracterul negru al botului masinii si grila este si ea singura din gama care arboreaza cuvantul „Chevrolet” mai degraba decat logo-ul cu care ne-a obisnuit pana acum constructorul.

Chevrolet a mai afirmat de asemenea ca noul stil al versiunii ZR2 amelioreaza vizibilitatea inspre fata, dar pozele si descrierea sa nu demonstreaza nimic in acest sens.

Gama de modele se compune din versiunile WT, LT, Z71 si ZR2 cu optiunea ZR2 Bison pentru cea mai minunata experienta de condus in afara drumului. Calandrul, bara de protectie inferioara si placile de protectie sunt toate noi. Variantele WT si LT poarta amandoua noi ecusoane aurii Chevrolet in forma legendarului „papion” iar la versiunea Z71 se poate observa un papion negru chiar daca este identic cu cel dinainte.

Pe de alta parte, toate modelele vor fi de acum inainte, echipate cu un haion care are literele Chevrolet in relief, in centru, in locul unui simplu papion ca si in anii precedenti.

Noua editie speciala Custom prezinat elemente exterioare asortate cu culoarea caroseriei mai ales calandrul, aparatorul constra socurilor din spate, manerele de la usa si retrovizoarele, dar si jantele de aluminiu inchis pe care sunt montate cauciucuri de 18 inchi.

Din punct de vedere mecanic, oferta ramane aceeasi. Masina dispune de un 4 cilindri de 2,5 litri de 200 de cai. Chevrolet propune de asemenea un motor V6 de 3,6 litri de 308 de cai, dar si un motor turbodiesel de 4 cilindri si de 2,8 litri care ofera 181 de cai.

Constructorul a vrut sa se asigure ca noua masina se va diferentia de alte modele si ca va fi usor perceptibila cu o noua grila in fata. Este de asemenea, disponibila si o noua nuanta, numita Duna de nisip metalizata.

Pana in 2021 deci, versiunile WT, LT, si Z71 de la Chevrolet Colorado, vor beneficia de o dotare cu grile centrale ameliorate si cu  carenaje inferioare, dar si cu placute de protectie in fata. Modelele WT si LT vor arbora noile logo-uri de la Chevrolet in nuante de auriu, in timp de modelul Z71 va fi dotat cu un logo negru.

Modelul ZR 2 foarte performant, va avea o noua aparenta, la inaltimea calitatilor sale exceptionale. Va avea un carenaj nou –nout care are literele „Chevrolet” pe el. Noul model va permite soferilor sa se bucure de o mai buna vizibilitate si are o alura mai agresiva, un lucru care contribuie la aparenta sa dinamica in acelasi timp.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *