Noile modele de SUV pe care va trebui sa mizezi in acest an

img
Home / Stiri si noutati auto / Noile modele de SUV pe care va trebui sa mizezi in acest an

Daca in acest an, ti-ai propus sa iti schimbi masina si sa iti cumperi un SUV, iti prezentam in acest articol care sunt cele mai frumoase modele de SUV noi din acest an pe care va trebui sa mizezi neaparat.

Aston Martin DBX. Pentru prima data in istorie, Aston Martin propune pentru bogata sa clientela, un SUV. Motorul este un V8 furnizat de un Mercedes AMG de 4 Litri, dublu turbo de 503 ch. Va fi disponibila si o versiune hibrida.

Buick Encore GX. Acest nou model de SUV este usor mai impozant decat modelul Encore. Va fi echipat cu a opta generatie de motor GM Ecotec si cu o transmise CVT. Un model care va fi echipat cu cele mai inovatoare echipamente in ceea ce priveste securitatea.

Cadillac XT6. Acest nou model acopera un segment gol pana acum pe piata automobilelor in oferta GM. Dotat cu trei randuri de scaune, este o alternativa mai economica la marea Escalade pentru a transporta sapte pasageri. Este oferit cu un motor V 6 de 3,6 litri si 310 ch.

Ford Escape. Este a patra generatie a masinii Escape. Este un redesign complet al exteriorului, dar si al interiorului, al sasiului, al motorizarilor sau electronicii. Este o masina mai lejera, dar mai rigida decat vechea versiune.  Patru motoare sunt propuse, dintre care si unul de trei cilindri.

Ford Explorer. Complet redesenata si regandita, aceasta masina are pentru prima data o versiune hibrida si  un model de cea mai inalta performanta. Patru motorizari sunt propuse, printre care unul de patru clindri, doua de sase cilindri turbo si unul de sase cilindri hibrid.

Hyundai Palisade. Noul Palisade este cel mai mare SUV care a fost construit pana acum de catre marca. Trei randuri de scaune pot sa primeasca pana la opt pasageri. Este propus un singur tip de motorizare, fiind vorba despre un motor de sase cilindri de 3,8 litri si de 291 ch.

Hyundai Venue. Este un SUV subcompact de cea mai inalta calitate cu un motor de patru cilndri de 1, 6 litri si de 121 ch. Modelul de baza propune o transmisie manuala.

Kia Soul. A treia generatie de Kia Soul a fost lansata in anul 2020. Principala noutate a venit cu versiunea EV, in intregime electrica. Are o baterie lithium de 64 kwh si permite o autonomie de 383 de km.

Lincoln Corsair. Un nou SUV compact pentru Lincoln care inlocuieste modelul MKC. Este un SUV cu cinci pasageri bazat pe un motor de patru cilindri de 2.0 litri.

Toyota Highlander. Un alt model regandit pentru anul 2020. Acest model are trei randuri de scaune deci poate primi pana la opt pasageri. Are un nou motor V6 si un nou motor hibrid.

Range Rover Evoque. Noua versiune regandita de la Range Rover pentru 2020 propune trei variante Evoque, R- Dynamic si First Edition. Motorul este turbo de patru cilindri de 2.0 litri si de 246 ch.o tehnologie semi-hibrida este si ea prezenta pentru a inmagazina energia.

 

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  1 Comments

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *