Masinile care ar fi trebuit sa se bucure de o versiune mai performanta

img
Home / Masini noi 2018 pe piata auto / Masinile care ar fi trebuit sa se bucure de o versiune mai performanta
/
127 Views

O masina performanta nu ar trebui sa fie un Ferrari pentru a fi cea mai amuzanta si mai atragatoare. Ba din contra. Vehiculele cele mai agreabile la condus sunt cel mai adesea versiuni pline de „vitamina” ale masinilor obisnuite.

Toyota Tacoma. Tacoma este un pick-up intermediar de la Toyota, este solida, este foarte competenta in afara drumului si se poate achizionat si in versiune TRD Pro, capabila sa mearga si pe cele mai rele poteci din lume. Dar in ceea ce priveste motorizarea sa, ii liseste putin puterea. Toyota ar putea insa oferi o versiune in stil „Baja” pentru Tacoma cu suspensii precum la Chevrolet Colorado Bison.

Mazda MX-5. Atunci cand versiunea actuala de la Mazda MX-5 a fost prezentata in 2015, aceasta avea doar 155 de cai. Mazda a marit mai apoi puterea de la MX-5 la 171 de cai. Dar nu ar trebui insa sa se opreasca aici. Ar putea oferi o versiune Mazda speed pentru MX-5 cu un motor de 2,5 litri cu turbocompresie de 250 de cai.

Mazda 3. Mereu un model de referinta pe piata autmobilelor, Mazda 3 este departe de a fi plictisitoare. Este amuzanta si practica si totusi, ii lipseste putin puterea. Ar putea sa se foloseasca astfel la ea un motor de 2,5 litri cu turbocompresie cum are si varianta CX-5. In acest fel, ar putea rivaliza cu masina Golf R!

Chevrolet Silverado. Am auzit de Ford F-150 Raptor, o camioneta care a redefinit felul in care arata masinile de acest gen. Chevrolet nu ar trebui sa se lase nici ea mai prejos si ar trebui sa propuna o versiune SS a masinii sale Silverado.

Cadillac XT5. Daca urmatoarele masini CT4 si CT5 vor fi extrem de performante, Cadillac ar trebui sa se gandeasca si la masinile sale SUV. Daca ne uitam la unele masini precum Mercedes, Audi sau BMW, Cadillac ar trebui sa propuna o versiune mult mai performanta a masinii sale.

Toyota Corolla. Cea mai vanduta masina din lume a adus foarte multi bani acestei marci. Si in ciuda pandemiei se tine tare si ar trebui sa propuna o versiune mai sportiva a acestei masini. Iar zvonurile vorbesc despre o versiune care sa aiba in jur de 300 de cai. Sa speram ca asa va fi.

Volskwagen Tiguan. Volskwagen este o marca care incearca sa devina mai americana si propune masini SUV pentru a fi pe placul americanilor. Este si cazul Tiguanului actual practic, dar nu asa usor de conduc ca si versiunea mai veche. Poate ca marca ar trebui sa propuna o versiune GTI pentru Tiguan…

Honda Accord. O masina Hond performanta? Bineinteles, mai ales daca ne amintim de versiunile H22 sau de Accord V6 cu transmisie manuala din generatia precedenta. Dar puterea motorului sau ar trebui sa se elibereze si sa se propuna un Acocord Type R performant, spatios si onfortabil.

Toyota 86/ Subaru BRZ. Trebuie ca noua varianta a acestor masini sa ofere neaparat un motor mai puternic., chiar daca aspectul sau tinuta lor pe drum este spectaculoasa, masinile sunt prea lente.

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *