Primele imagini cu Audi SQ2

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Primele imagini cu Audi SQ2

Audi SQ2 nu mai este un mister, au aparut primele imagini cu noua masina produsa de Audi precum si cateva detalii tehnice. Aceasta din urma se vrea a fi o versiune mult mai performanta a SUV-ului Q2, preluand cei 300 de cai putere precum si motorul de 2.0 litri, disponibili pentru Audi S3.

Inca de saptamana trecuta, cei de la Audi au anuntat faptul ca urmeaza sa prezinte in cadrul Salonului Auto de la Paris noul Audi SQ2, versiunea mai performanta a SUV-ului Q2. Ocazia perfecta pentru constructorul de la Ingolstadt pentru a publica prima imagine cu designul exterior al masinii precum si o serie de detalii tehnice.

Aceasta prima imagine arata o serie de modificari la nivelul grilei precum si o bara de protectie laterala putin mai diferita. Putem observa cu usurinta prezenta logo-ului S. Stopurile LED se numara printre dotarile din fabrica. Audi a ales sa nu publice momentan nicio imagine cu interiorul masinii dar se mentioneaza intr-un comunicat faptul ca exista prezenta optionala a sistemului virtual Cockpit ca parte componenta a pachetului cunoscut sub numele de Technology Pack. In plus, doritorii au posibilitatea de a alege sistemul head-up display. Jantele noii masini Audi SQ2 vor fi de 18 sau 19 inchi si masina va folosi un motor pe benzina de 2.0 litri, motor care genereaza 300 CP. In cazul acestui model nou de la Audi acceleratia de la 0 la 100km/h este realizata in aproximativ 4,8 secunde. In plus, viteza  maxima este limitata electronic la 250km/h.

Audi SQ2 va beneficia de o cutie de viteze S-Tronic cu dublu ambreiaj, in sapte trepte. Sistemul de tractiune integrala Quattro este disponibil in versiunea standard. Gratie unei suspensii sport mai rigide care imbunatateste considerabil controlul la viraje, garda la sol este cu aproximativ 20 mm mai mica. Motorul cantareste in jur de 150 de kilograme. Controlat de catre o supapa electrica deosebit de rapida si precisa, turbo compresorul din dotarea masinii dezvolta un randament maxim de 1.4 bar (aproximativ) extrem de dinamic. Acest sistem de management al motorului amelioreaza considerabil eficienta si reduce consumul de combustibil in timpul functionarii sub sarcina partiala. Eficienta este, de asemenea, un atu major cu 2.0 TFSI. Doua supape rotative cu o actionare electrica, consolidate intr-un singur modul,  au sarcina de a regla fluxurile de racire. O alta componenta majora a sistemului de management termic o reprezinta o galerie de evacuare integrata in capul cilindrului. Aceasta ajuta motorul sa se incalzeasca rapid.

Vanzarile pentru SQ2 urmeaza sa inceapa spre sfarsitul anului iar livrarile se vor face abia la inceputul anului 2019. Cu ocazia lansarii oficiale in cadrul Salonului Auto de la Paris vor fi facute publice mai multe imagini, evenimentul oficial incepand in data de 2 octombrie.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *