Noul Kadjar, prezentat in exclusivitate

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Noul Kadjar, prezentat in exclusivitate

 

Noul Renault Kadjar a fost prezentat in exclusivitate la standul Renault din cadrul Salonului Auto de la Paris.  Acesta vine cu un design exterior regandit, cu un stil rafinat si mai dinamic pastrand totodata liniile unui SUV.

Renault Kadjar a fost prezentat in exclusivitate la standul Renault de la Salonul Auto de la Paris, un SUV nou dotat cu un motor de 1.3 Tce, inaugurat initial pe Renault Scenic si mai apoi pe Megane si pe Captur. Acest model a fost dezvoltat de catre Alianta in colaborare cu Daimler si se afla la cel mai inalt nivel din punct de vedere al performantei. Motorul acestui model este echipat cu un filtru de particule. Motorul Tce FAP vine in trei versiuni – Tce 140 FAP care este cuplat cu o cutie de viteze manuala, TCe 140 FAP care este cuplat cu o cutie automata si cu un dublu ambreiaj EDC, TCe 160 FAP care este cuplat cu o cutie de viteze manuala si TCe Fap care este cuplat cu o cutie automata si cu un dublu ambreiaj EDC.

Acest model nou este dotat cu motoare diesel modernizate ce beneficiaza de un sistem selectiv de reducere catalitica. Acesta este considerat unul din cele mai eficiente sisteme de post-tratare a oxizilor de azot. Aceasta tehnologie are scopul de a reduce emisiile poluante ale motoarelor asta fara sa aiba vreun impact asupra performantelor motorului. In plus, motoarele propuse pentru Kadjar cunoscute sub numele de Blue dCi ofera placerea de a conduce si o putere mult mai mare.

Blue dCi reprezinta o motorizare de top pentru modelul Renault Kadjar, avand o putere mai mare cu aproximativ 20CP fata de modelele precedente. In plus, cuplat la o cutie de vieteze manuala, acesta urmeaza sa fie oferit ulterior cu o transmisie automata si cu un dublu ambreiaj EDC.

Blue dCi 115 vine cu 5CP in plus si cu un cuplu de aproximativ 10Nm mai mare decat motorul din generatia precedenta. Este disponibil cu o cutie de viteze manuala, oferit fiind ulterior cu o transmisie automata si cu un dublu ambreiaj EDC.

Doritorii pot alege si modul de transmitere –  “2WD“, „4WD AUTO“ sau „4WD LOCK“. Garda la sol este de aproximativ 200mm, unghiul de atac este de 17 ‘ iar cel de degajare de 25’.

Renault Kadjar va fi disponibil pentru achizitionare la noi in tara in prima parte a anului 2019.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *