Porsche Macan Facelift este mai bogat cu o versiune

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Porsche Macan Facelift este mai bogat cu o versiune

Constructorul originar din Stuttgart a publicat recent o serie de informatii, primele de altfel, cu noul Macan GTS Facelift. Acest SUV propune numeroase elemente exterioare si interioare exclusive precum si un propulsor V6 biturbo. Porsche Maycan a beneficiat anul trecut de un facelift si, ulterior, germanii au prezentat, rand pe rand, versiunile Macan S si Macan Turbo. Actualmente, gama Macan Facelift s-a imbogatit primind o versiune noua si anume GTS.

Aceasta versiune se diferentiaza de predecesoarele sale din gama prin ramele sale negre care inconjoara prizele de aer din partea din fata, pragurile laterale inscriptionate cu numele versiunii si prin orglinzile exterioare in doua nuante si difuzorul spate in culoarea neagra.

In ceea ce priveste interiorul, Porsche s-a pregatit cu scaune sport, cu elemente de bord din aluminiu si o serie de accesorii imbracate in Alcantara.

In plus, Macan GTS facelift beneficiaza de o garda la sol putin mai mica, cu aproximativ 15mm spre deosebire de un Macan standard, cu jante RS Spyder Design cu un diametru de 20 de inchi, cu frane de inalta performanta precum si un sistem de evacuare sport. In cazul in care iti doresti o garda la sol si mai mica, poti alege suspensia penumatica, aceasta din urma coborand masina cu inca 10 mm.

Sub capota lui Macan Facelift se regaseste un propulsor V6 de 2.9 litri biturbo care dezvolta 380 CP si 520 nm cuplu (plus 20 CP si 20 Nm spre deosebire de versiunea pre-facelift). In acest conditii, SUV-ul german ajunge la 100km/h in doar 4.9 secunde si repriza 0-200km/h se atinge in 19,5 secunde. Viteza maxima atinsa este de 291 km/h.

Pentru o acceleratie mai buna, utilizatorul poate opta pentru pachetul Sport Chrono care scade intervalul 0-100km/h la 4,7 secunde si 0-200km/h la 19,3 secunde.

Macan GTS se remarca din punct de vedere estetic printr-o serie de ornamente negre in partea din fata, prin pragurile laterale usor redesenate si difuzorul negru din spate, flancat de un sistem de evacuare sport. La interior primeste un scaun sport, din  piele, Alcantara si insertii din aluminiu.

Noul Macan Turbo difera de versiunile mai „slabe” printr-o configuratie diferita a prizelor de aer, o serie de semnalizatoare de direcrie originale, faruri full LED cu tehnologie Porsche Dynamic Light System (PDLS), praguri laterale Sport Design, corpuri ale oglinzilor retrovizoare Sport Design in aceeasi culoare ca si caroseria, terminatii duble argintii ale esapamentului sport si printr-un spoiler nou cu doua nivele pe hayon.

Versiunea Turbo include si scaunele frontale multi-contur care pot fi reglate in 18 pozitii, sistem multimedia PCM cu ecran tactil de 10.9 inci si un sistem audio Bose cu 14 difuzoare (665 wati).

Porsche Macan GTS Facelift se poate comanda si de doritorii de la noi din tara pretul porneste de la 80.355 de euro.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *