Germanii au lansat un nou SUV Coupe pe piata din Romania

img
Home / Stiri si noutati auto / Germanii au lansat un nou SUV Coupe pe piata din Romania

Germanii au lansat un nou SUV Coupe pe piata din Romania. Cea mai slaba « varianta » va avea 272 de CP sub capota. Noul Mercedes GLE Coupe porneste la noi in tara de la pretul de 79.105 de euro. Versiunea de baza ofera 272 CP iar cel mai puternic model este un 53 AMG dotat cu o propulsie micro-hibrida.

In ceea ce priveste pretul acesta poate ajunge pana la 99.841 de euro. Asta fara sa se ia in calcul unele dotari suplimentare, in functie de preferintele si dorintele beneficiarului. La mai putin de trei luni de la prima aparitie in public, aparitie ce a avut loc in cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt, cea mai recenta generatie a modelului Mercedes GLE Coupe a fost lansata si pe piata de la noi din tara. Pretul incepe de la 79.105 euro. In configuratia standard acest SUV cu alura de Coupe al nemtilor vine cu un model diesel cu sase cilindri in linie si cu capacitatea de trei litri, care dezvolta aproximativ 272 CP. Livrarea valorilor maxime este efectuata de ambele punti cu ajutorul unei cutii automate cu noua rapoarte.

Pentru 7500 de euro in plus doritorii au la dispozitie varianta de 330 CP si 700 Nm (fata de 600 Nm) a propulsorului amintit mai sus. Acceleratia  de la 0 la 100km/h se efectueaza cu aproximativ o secunda mai rapid (5.7 vs.6.6 secunde). Aceleasi model GLE Coupe de generatia a doua mai este disponibil spre vanzare, pe piata de la noi din tara cel putin si in formula 53 AMG. Aceasta varianta, oferita in schimbul sumei de 99.841 de euro, vine cu un sistem micro-hibrid si 457 CP sub capota. In ceea ce priveste lista de dotari standard, noul SUV cu alura de Coupe al germanilor beneficiaza pana si in configuratia standard de o tapiterie din piele sau jante pe 19 inch. Lista continua cu farurile MULTIBEAM LED si cu climatizare automata THERMOTRONIC.

Designul interior de care beneficiaza noul GLE Coupe practic nu vine cu nicio deosebire de cel dintr-un GLE obisnuit. In plus, aici aici lucrurile sunt unificate, cu exceptia faptului ca in ceea ce priveste nivelul de echipare de baza are mai multe lucruri, gen scaune sport sau panou de bord tapitat cu piele artificiala (pentru un GLE acest lucru este o optiune).

In plus, plansa de bord include doua ecrane color de 12.3 inci, din care unul este folosit pentru a opera sistemul multimedia MBUX. Din 2020, Mercedes-Benz va incepe sa integreze in SUV-urile sale noi serviciile Amazon Music si TIDAL prin care se ofera acces la milioane de compozitii audio. Bancheta din spate include locuri pentru trei pasageri, cu posibilitatea de a se rabata in proportie de 40:20:40. Volumul portbagajului sub raft a crescut simbolic de la 650 la 655 de litri, insa o schimbare mai mare se poate observa la capacitatea sa maximă – 1.790 în loc de 1.720 de litri.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *