Noua duba de la Volkswagen mai desteapta decat multe masini cu pretentii

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Noua duba de la Volkswagen mai desteapta decat multe masini cu pretentii

O versiune imbunatatita a modelului multivan (T6) este disponibila pe piata alaturi de ceasuri digitale, continut online si numeroasele sisteme de siguranta activa. Cel putin daca este sa ne luam dupa ultimele informatii oficiale publicate de catre nemti.

Lansata pe piata cu putina vreme in urma, undeva in cursul anului 2016, cea mai recenta generatie a modelului Volkswagen Multivan se pregateste de o revenire in forta. Disponibila pentru vanzare incepand cu toamna acestui an, la preturi necunoscute pentru moment, versiunea imbunatatita a dubei germane se anunta a fi una mult mai desteapta decat multe masini cu pretentii existente pe piata. Cu alte cuvinte, clientii noului Multivan 6.1 vor putea beneficia de numeroase echipamente de ultima ora, inclusiv de blocuri optice cu tehnologie LED, instrumente de bord digitale, continut online si de diverse sisteme de siguranta activa precum Park Asist, Lane Assit sau Rear View Assist.

Sub capota, aceasta noua versiune imbunatatita a  modelului Volksvagen Multivan este oferita alaturi de o singura mototizare si anume un 2.0 TDI cu 90, 110 sau chiar 150 CP. In plus, este disponibila si versiunea echipata cu un motor diesel bi-turbo, cu o capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 199 de cai putere. Varful de gama este disponibil exclusiv alaturi de o transmisie automata, in timp ce sistemul 4Motion este disponibil in mod optional.

Totodata, Volkswagen a colaborat cu tunerii de la ABT pentru a crea o versiune electrica pentru acest facelift. Modelul este dotat cu o unitate de 112 cai putere, bateriile fiind disponibile in doua optiuni – 38.8 kWh si 77.6 kWh.

Conform unor informatii oficiale, acest model va fi comercializat alaturi de un sistem de propulsie 100% electric, dezvoltat de catre specialistii ABT.

Din punct de vedere al aspectului exterior, noua dubita Volkswagen Multivan facelift este dotata cu prize de aer ceva mai generoase si  cu cateva retusuri la nivelul grilei frontale. In plus, farurile vin acum cu o semnatura luminoasa nou nouta. Totodata, cei de la Volkswagen pun acum la dispozitia clientilor sai si o serie noua de culori disponibile pentru caroserie. Din ceea ce se poate vedea pana acum, acestea reprezinta singurele modificari pe care germanii au ales sa le faca la capitolul aspect exterior.

La nivelul habitaclului, noile modele se pot comanda cu instrumentarul digital de bord Digital Cockpit, cu dimensiuni de 10.25 inci. De asemenea, se poate opta si pentru noul sistem de infotainment MIB3, acesta putand fi echipat cu un ecran tactil cu o diagonala de pana la 9.2 inci. Cu alte cuvinte, vorbim despre cateva modificari importante pe care germanii le-au pregatit pentru interiorul acestor modele.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *