Mercedes Benz Classe S 2021- cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre noua masina

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Mercedes Benz Classe S 2021- cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre noua masina

Mercedes Benz va prezenta o noua generatie a masinii sale Classe S primavara viitoare, dar a prezentat-o recent virtual. Iata cateva lucruri foarte importante despre aceasta masina. A doua generatie de MBUX. Micuta masina Classe A este cea care a introdus acest sistem de comunicare sofisticat dintre oameni si masina.

Masina Classe S este cea care prezinta insa o evolutie a acestuia. Este deci o generatie mai evoluata si puterea sa de calcul creste cu 50% fata de modelul precedent. Acest sistem are 27 de limbi diferite si isi intinde influent aripile apre o sfera mai mare de utilizare. Un canal stereofonic si mai performant. Treizeci de boxe sunt incluse in sistemul ambiofonic 4D foarte performant Burmester, care garanteaza o experienta muzicala cu adevarat unica.

Un confort asigurat. Confortul scaunului pasagerului din dreapta este asistat de 19 motoare. In total, pasagerii se pot bucura de 10 tipuri de masaje diferite in noua Classe s. Aerodinamism. Cu un profil aerodinamic care afiseaza un coeficient de 0,22, masina Classe S este una din cele mai aerodinamice masini din lume. Este mai fiabila deci decat inainte in ciuda unei suprafete frontale mai importante si mai impozante.

Tehnologie de climatizare. Climatizarea cu patru zone cuprinde 17 motoare care controleaza temperatura si distributia aerului in fata si 20 de motoare in partea din spate. Pentru a se potrivi cu aceasta ambianta controlata, regasim si un sistem de iluminare activ cu LED cu o fibra optica tot la 1,6 cm. O suspensie perfectionata si mai multe elemente reciclate. Unitatile de comanda E-ACTIVE BODY analizeaza situatia de conduita si ajusteaza suspensia de o mie de ori pe secunda.

De altfel, peste 98 de kg din compusii sai sunt fabricate din materiale care protejeaza mediul. Numarul de compusi care contin produse reciclate este de 120, adica aproape dublu fata de modelul precedent. In jur de 40 de kg suplimentare sunt produse cu materii prime renuvelabile. Si mai mult spatiu si mai multa lumina. Fata de modelul precedent, spatiul pentru coate s-a marit cu 38 de milimetri si cu pana la 23 de mm pentru pasagerii din spate. Iar rezolutia DIGITAL LIGHT este superioara cu 2,6 milioane de pixeli. Si mai multa protectie. Atunci cand un soc lateral este iminent, caroseria vehiculului poate sa fie ridicata cu 8 cm cu ajutorul suspensiilor E Active Body Contol.

Asta in doar 10 secunde. Fortele de impact vor fi astfel dirijate inspre partile mai rezistente din partile inferioare ale masinii. Un ecran mai generos. Noul ecran central masoara 218,8mm si are o diagonala activa de ecran de 12,8 inchi. Suprafata ecranului este cu 64% mai mare decat la modelul precedent. Noua generatie de Classe S va aparea pe piata in primavara anului 2021 si va fi oferita in versiune cu ampatament scurt, dar si in versiune cu ampatament lung. Mai tarziu, tot in anul 2021, va aparea un model hibrid reincarcabil cu o autonomie anuntata de 100 de km.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *