Cateva noutati pe care le vei aprecia cu siguranta la noul Volskwagen ID. 4 2021

img
Home / Stiri si noutati auto / Cateva noutati pe care le vei aprecia cu siguranta la noul Volskwagen ID. 4 2021

Foarte asteptata masina, Volskwagen ID. 4, o noua generatie de masini electrice cu alte cunvinte, a fost dezvaluita in sfarsit in mod oficial. Iata deci care sunt noutatile pe care le vei aprecia, fara doar si poate. Un design pregatit pentru viitor. In timp ce masina e-Golf este doar o palida copie a masinii Golf ce a iesit pe piata, masina ID.4 prezinta un design foarte modern, unic si atragator.

Viitoarele modele ID, precum ID. 3, deja vanduta in Europa, vor urma si ele aceeasi cale. O postura atletica. Sunt unele persoane care se plang ca exista prea multe masini SUV pe piata si unele care se plang pentru ca acestea nu ofera un confort la condus. In cazul acestei masini, aceste persoane, vor risca sa ramana surprinse. Datorita platformei MEB, care plaseaza bateria pe intreaga suprafata a tavanului, masina Volskwagen ID.4 are un centru de gravitatie foarte jos si console foarte scurte care ii confera o postura foarte atletica si care promit o tinuta pe drum stabila si dinamica in acelasi timp. Lumina inlocuieste cromul. Gata cu garniturile cromate pentru noile modele.

Nu mai sunt necesare pentru a conferi un plus de stralucire masinii. Masina Volskwagen ID. 4 prefera luminile cu LED precum banda care leaga farurile si conturul acestora. Chiar si manerul de la masina renunta la baza de crom. Niciun decor care sa iti ia ochii. Fata de masina Cadillac LYRIQ cu gigantica sa interfata numerica de 33 de inchi, aceasta masina propune un habitaclu mai degraba sobru in pura traditie germana. Cea mai frumoasa impresie de spatiu.

Minimalismul decorului masinii Volskwagen ID. 4 face in asa fel incat spatiul disponibil sa fie mai generos mai ales la nivelul consolei centrale si pentru picioarele pasagerilor. Pentru a accentua aceasta impresie, un mare acoperis panoramic este oferit optional. Sistemul ID. Light. Sub parbrizul masinii Volskwagen ID. 4, o banda de lumini cu LED ne aminteste atunci cand trebuie sa schimbam calea, sa urmam o directie indicata de catre GPS sau cand trebuie sa franam pentru a evita un obstacol.

Un lucru foarte cool, chiar daca este deranjant pentru unii. Pedale foarte moderne. Vorbind despre lucruri cool, pedalele se inscriu si ele in aceeasi directie. Volskwagen adauga la noile sale modele de masini electrice, pedale care afiseaza simboluri precum Play sau Pause. In orice caz, se adreseaza unei clientele foarte cool si foarte trendy, ahtiata dupa tot ce inseamna tehnologie si care adora divertismentul, mai ales cel digital.

Doua nivele de performanta. Volskwagen va fi disponibil in doua variante, fie cu propulsie, fie cu tractiune integrala. Fiecare varianta va fi alimentata de catre o baterie de 82 de kwh. Prima va avea 201 cai si va accelera de la 0 la 100 de km pe ora in mai putin de 8 secunde. In timp ce varianta cu roti motrice poate genera pana la 302 cai si completeaza acelasi sprint cu doua secunde mai putin. Autonomia exacta nu a fost inca stabilita dar ne putem astepta la peste 400 de km.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *