Hyundai Kona 2021- 5 lucruri pe care trebuie sa le stii

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Hyundai Kona 2021- 5 lucruri pe care trebuie sa le stii

Inca de cand a aparut pe piata, in anul 2018, masina Hyndai a cunoscut o veritabila poveste de succes si este de departe masina SUV subcompacta cea mai populara. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii deci despre masina Hyundai Kona 2021.

Doua motorizari. In varianta de serie, masina Kona este livrata cu un motor de 4 cilindri de 2 litri de 147 de cai. Optand pentru o versiune Trend, Luxury sau Ultimate, avem dreptul la un motor cu turbocompresie de 4 cilindri si de 1,6 litri. Deci are nevoie de doar 8 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 de km pe ora.

Motorizarea pentru varianta midrange din gama Kona are o transmisie automata de sase raporturi, in timp ce motorul turbo face mai degraba apel la o cutie cu un ambreiaj dublu cu sapte raporturi. O versiune electrica. Pe langa cele doua motorizari, pe benzina, Hyundai Kona 2021 se remarca si prin versiunea sa electrica in intregime. Versiunea electrica deci, Hyundai Kona EV, poate parcurge pana la 415 km cu o singura reincarcare. Datorita bateriei sale cu lithium-ion de 64 kWh si pretului sau sub 45 000 de dolari, cu siguranta ca va fi un real succes. Doua sau patru roti motrice.

La fel ca si alte modele de masini SUV subcompacte, Kona propune doua sau patru roti motrice pentru versiunile premium, Essential sau Preferred. Dar versiunile care au un motor cu turbocompresie au si o tractiune integrala. Dar in cazul motorului electric, doar rotile motrice sunt disponibile. O noua editie Urban. Cu exceptia nuantelor de galben sau de portocaliu care vor fi abandonate in favoarea celor de gri mai ales, nu prea mai sunt mari schimbari pentru Kona 2021.

Dar trebuie sa subliniem venirea versunii Urban care are o un motor cu turbocmpresie, jante BBS de 18 inchi, faruri LED, nuante de negru si scaune din material negru. De la 21 la 53. pentru 2021, Hyundai Kona este disponibila de la pretul de 21 299 de dolari in versiunea Essential. Versiunea Ultimate are un pret care porneste de la 32 299 de dolari, in timp ce varianta electrica de la Kona este disponibila de la pretul de 53 149 de dolari. Hyundai intra deci cu succes in lumea masinilor SUV cu Kona, disponibila in mai multe variante.

O mare varietate de modele si de motorizari, care prezinta un atu deloc de neglijat pe piata automobilelor, in perioada aceasta de tranzitie ecologica. Clientii care nu sunt inca convinsi de varianta electrica, pot alege varianta hibrida sau pot alege o versiune termica. Anul 2019 a fost excelent pentru Kona, anul 2021 destul de bun iar cu noua versiune pentru 2021 se va pastra se pare aceeasi dinamica. Iar anul 2022 anunta o versiune mai sportiva, pe numele sau, Kona N Line. Va avea o postura mai larga si o « gura ca de rechin ». Deci un aer mai agresiv, care va seduce o multime de clienti.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *