Vrei sa cumperi rapid o masina second hand? Alege finantarea prin leasing auto!

img
Home / Stiri si noutati auto / Vrei sa cumperi rapid o masina second hand? Alege finantarea prin leasing auto!
/
93 Views

Specialistii in masini rulate vin cu oportunitati in intampinarea clientilor. Astazi, merita sa cumperi un autoturism la mana a doua, cu un an de fabricatie mai recent si cu putini kilometri rulati, pentru ca beneficiile sunt de nivel superior. Vrei sa cumperi cat mai rapid o masina second hand?

Alege finantarea prin leasing auto si vei avea autoturismul pe care l-ai visat, atat ca dotari, cat si ca aspect estetic. Te poti bucura – pur si simplu – de placerea condusului, fara a mai avea stresul de a gasi o sursa de imprumut, daca nu dispui de bani cash pentru a face achizitia. Descopera acum toate detaliile despre aceste finantari!

Nu mai amana planurile tale

Vechea zicala „nu lasa pe maine ce poti face azi” se aplica tot mai mult in zilele noastre. Pandemia ne-a invatat sa ne ducem mai departe ideile si sa le punem in aplicare, atunci cand avem contextul de a face acest lucru.

Un autoturism relativ nou, cu dotari ultra-moderne, cu rulaj scazut si cu un aspect estetic perfect, fara accidentari, cu documentatie completa, va necesita o suma ridicata pentru achizitie. Dar asta nu te impiedica sa iti duci planurile mai departe, intrucat ai la dispozitie cel putin doua optiuni de finantare. Prima este reprezentata de creditul bancar pentru nevoi personale, iar cea din urma de leasingul auto, optiunea cea mai utilizata de catre romani in achizitia de masini noi, dar si de masini second hand, rulate. Optiunea leasingului auto a crescut semnificativ numarul de cumparatori de autoturisme la mana a doua.

leasing-auto

Ce prespune un program de leasing auto si cum poti accesa banii rapid

In linii generale, un program de leasing seamana foarte mult cu un credit bancar. Diferenta majora consta in faptul ca autoturismul este achizitionat de o firma specializata. Aceasta companie, pe baza unui contract, iti pune la dispozitie masina. Atentie! Pe toata durata contractuala, nu tu esti proprietarul autoturismului. Vei achita o rata lunara si, bininteles, cheltuielile de intretinere.

Dupa finalizarea perioadei stabilite in contract, vei putea achizitiona autoturismul la un pret mult mai scazut. De asemenea, ai sansa sa te razgandesti si sa semnezi un nou contract de leasing pentru orice alt tip de masina, de la acelasi furnizor. In acelasi timp, leasing-ul auto vine la pachet cu oportunitatea unei rate lunare mai mici decat in cazul unui credit bancar, plus o valoare mai scazuta a avansului. Toate avantajele sunt de partea ta!

Cumpara prin leasing auto masina mult visata, de la Auto-leasing.ro

Auto-leasing.ro este un nume cunoscut in Romania, care vine in intampinarea clientilor sai cu un portofoliu impresionant de oportunitati. Pe langa oferta variata de masini second hand Germania, preturile accesibile si posibilitatea de a accesa o masina la comanda, Auto-leasing.ro colaboreaza cu cei mai mari finantatori din Romania: BCR Leasing, Tiriac Leasing, OTP Leasing, BRD Leasing, Impuls Leasing, si UniCredit Leasing.

Atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice, pot sa achizitioneze autoturisme rulate prin aceasta forma de finantare. De relatia cu firma de leasing se ocupa chiar Auto-leasing.ro, un partener de incredere al tuturor soferilor care isi doresc o masina ultra-dotata, puternica si sigura. Avansul variaza intre 10% si 60%, iar perioada de contractare difera de la 2 la 5 ani, in functie de finantator.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *