Porsche Cayenne Turbo by Mansory- un SUV de caracter pentru un fotbalist exigent

img
Home / Stiri si noutati auto / Porsche Cayenne Turbo by Mansory- un SUV de caracter pentru un fotbalist exigent
/
102 Views

Masina Porsche Cayenne Turbo by Mansory s-a impus deja in lumea masinilor tunning premium cu detaliile sale de fibra de carbon si cu accesoriile sale dinamice ostentatorii. Porsche Cayenne Turbo Coupé nu este chiar un coupé, adoptand un kit de caroserie mai lat si o capota in intregime din fibra de carbon.

Acest fizic demonstrativ, cu o dominanta de nuante de portocaliu este asociat cu pregatirea unui motor semnifcativ, dar si cu un habitaclu personalizat de la sol la tavan. Mai multe elemente caracterizeaza pregatirile pentru Mansory- apendicele aerodinamice din fibra de carbon aparenta, capota ajurata fabricata din acelasi material, devenit marca de fabrica, dar si interiorul din piele de Alcantara si alte detalii din piele matlasata de cea mai inalta calitate.

Aproape toate creatiile acestui celebru tuner de origine germana pot sa fie descrise din punct de vedere estetic in acest fel. Panoplia este completata aici de jante de 23 de inchi vopsite in negru mat, cu cauciuri late de 315 mm. Motorul masinii este un V8 biturbo 4.0. Cu look-ul sau agresiv si cu accesoriile sale din carbon care atrag atentia, masina Porsche Cayenne Turbo by Mansory nu avea cum sa nu aiba cel mai bine pregatit motor. Motorul sau V8 biturbo 4.0 a trecut astfel prin mainile inginerilor de aici care au reusit sa obtina o putere de 700 de cai. Valori care progreseaza foarte mult fata de fisa tehnica de origine care anunta totusi, 550 de cai. In ceea ce priveste accelerarea, mastodontul german este capabil sa accelereze de la 0 la 100 de km pe ora in doar 3,2 secunde fata de 3,9 secunde in ceea ce priveste masina Porsche Cayenne Turbo de origine.

Viteza poate sa ajunga si ea la 300 de km pe ora fata de 285 de km pe ora fara reprogramarea cartografiei motorului si fara modificarea esapamentului. Ansamblul modificarilor tehnice si estetice este disponibil pentru Cayenne Turbo standard si pentru modelul de SUV in caroserie Coupé. Casa de tuning Mansory si-a facut deja de ceva vreme o reputatie fara pereche in ceea ce priveste masinile tuning premium, axandu-se mai ales pe masinile cu un look extravagant pentru cele mai performante masini. Lux si extravaganta deci in interior, dar si sub capota.

La interior, Mansory s-a folosit de cea mai fina piele pentru a acoperi aproape toate suprafetele vizibile, adaugand deci cateva accente de fibra de carbon si o garnitura de acoperis Alacantra. Dar oare ce ar fi acest Mansory fara o ameliorare a puterii sale? Masina dispune de o energie suplimentara datorata unei reprogramari a cartografiei motorului si a unui sistem de esapament modificate. Modificarile acestei masini insa, sunt de departe cele mai remarcabile, cu frumoasa capota din fibra de carbon care intra in constrast frumos cu caroseria in culori vii. De altfel, ar trebui sa ne pregatim la o adevarata avalansa de schimbari cu masini modificate de Mansory, deoarece se pregatesc si alte masini precum Audi RS Q8 si Porsche Taycan.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *