Lucid Air a marcat o zi mare in ceea ce priveste masina electrica

img
Home / Stiri si noutati auto / Lucid Air a marcat o zi mare in ceea ce priveste masina electrica
/
44 Views

Primul model din seria Lucid Motors a fost dezvaluit in urma cu cateva zile. Acest model anunta schimbari revolutionare in domeniul auto.

Lucid Air este o berlina electrica care face primii pasi ai marcii in industria masinilor electrice. Trei ani de la primul concept, aceasta noua masina promite multe. Comercializarea sa va debuta la inceputul primul trimestru al anului 2021. Pentru moment, marca inca nu a dat informatii cu privire la un pret aproximativ al viitorului model. Insa, Lucid Air are toate sansele de a se deveni noul actor din domeniul autoturismelor electrice. Un parcurs dificil pe care multi anii l-au abandonat inaintea sa in ciuda faptului ca si-au prezenat intentiile in mod public si faptului ca au suplimentat bugetul in repeptate randuri.

Lucid Air isi concretizeaza masina electrica.  Au aparut deja primele informatii cu privire la noul model electric Lucid Air. In 2017, acest startup californian, nascut in 2007 dezvaluia primul sau concept care este departe de ceea ce putem vedea in primele imagini aparute cu noul model. In habitaclu sunt prezente in special noutatile. Aceasta berlina beneficiaza de un ecran mai mare plasat in bord si in spatele volanului si de inca un ecran plasat mai jos, pe consola centrala, iesind dintr-o trapa. Spre deosebire de Tesla, interiorul acestui Lucid Air este mai clasic insa mai bine gandit.

In orice caz, pare mult mai matur la prima vedere decat Tesla S. Lucid Air promite o berlina cu o autonomie care poate ajunge pana la 832 kilometri de autonomie. Gama va dispune de patru declinari si cele trei modele din gama premium vor beneficia de urmatoarele autonomii :

-Lucid Air Touring : 653 kilometri de autonomie ;

– Lucid Air Grand Touring : 832 kilometri de autonomie ;

– Lucid Air Dream Edition : 809 kilometri de autonomie ;

La fel ca si Tesla, Lucid Air isi doreste sa faca din berlinele sale modele cu acceleratii demne de supercars. Astfel, versiunea Dream Edition propulseaza masina la 100km/h in doar 2,5 secunde in timp ce versiunea Grand Touing reuseste acest lucru in 3 secunde.

Lucid Motors promite o incarcare rapida pentru masinile sale, la fel ca in cazul celor mai noi telefoane inteligente de pe piata. Bateria de 113 kWh va putea recupera 480 de kilometri de autonomie in doar 20 de minute datorita parcului de incarcare american DC FAST. Acest parc ofera o capacitate de incarcare rapida de 350 kilowati.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *