Chevrolet Colorado 2021, o un pickup truck alura foarte robusta

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Chevrolet Colorado 2021, o un pickup truck alura foarte robusta

Vrei sa explorezi drumurile de munte pline de pietre  sau dunele de nisip intr-un pickup truck? In acest caz s-ar putea ca noua masina Chevrolet Colorado sa fie cea mai buna alegere. Versiunea 2021 este mai imbunatatita si te va seduce cu siguranta.

Constructorul Chevrolet a ales sa nu mai astepte pana anul viitor si a devaluit detalii importante cu privire la noile versiuni ale masinii Colorado.

Cele mai multe schimbari s-au facut insa mai mult in ceea ce priveste aparenta, echipamentele functionale ramanand in mare la fel. Astfel ca noul look dinamic al masinii Chevrolet 2021 corespunde mai mult modelelor mai impoante de camioane de la Chevrolet. Constructorul a vrut sa se asigure de faptul ca masina se va remarca fata de celelalte modele si totul este foarte usor de perceput datorita grilei din fata.

Versiunile LT, WT si Ζ71 sunt dotate cu un carenaj frontal care are noi logo-uri si o noua placa de protectie. Primele doua versiuni insa arboreaza logo-ul in nuante de auriu de la Chevrolet, in timp ce al treilea are nuante de negru. Toate versiunile masinii Colorado afiseaza un haion nou si un scris Chevrolet in relief, asemanator cu cel pentru Silverado 1500 si Silverado 2500 HD.

Colorado ZR2, modelul cel mai scump, este obiectul unor revizii suplimentare pentru a-si arata si pune cel mai bine in valoare robustetea. La fel ca si in cazul versiunilor anterioare, un carenaj frontal specific expune mai mult cauciucurile pentru a maximiza unghiul de atac. Pe modelul 2021 calandrul deschis este mai lat si are un scris Chevrolet care permite mai mult circularea aerului.

Modelele Ζ71 si ΖR2 au o noua nuanta la exterior. Este vorba despre bej de tip « nisipiu » metalizat sau duna de nisip metalizata.  O nuanta foarte in voga care devine si mai frumoasa atunci cand este acoperita de praf.

Pe plan mecanic, modelul Chevrolet Colorado ZR2 2021, va fi din nou echipata cu faimoasele suspensii devoltate de firma canadiana Multimatic.

Modelul cel mai robust din gama Colorado, va fi de altfel, dezvaluit cu ocazia SEMA show din Las Vegas, de la sfarsitul lunii. Un loc in care cei care sunt foarte pasionati de tot ceea ce inseamna personalizare de masini isi dau intalnire in fiecare an.

Directorul de marketing de la Chevrolet Trucks a declarat ca s-au vandut in jur de 520 000 de masini pick-ul truck Chevrolet in ultimii cinci ani, gratie noutatilor si inovatiilor aduse mereu produselor si fucntionalitatilor. Cu noua sa capota si cu noul sau haion, noul model de Chevrolet Colorado va vea de acum inainte o aparenta mai agresiva, pe masura capacitatilor sale.

O masina cu care constructorii si-au propus cu siguranta sa depaseasca orice limite si sa ajunga tot mai departe. noua sa aparenta ii confera cel mai dinamic look, cu adevarat unic. In plus, masina a trecut deja toate testele la care a fost supusa cu brio. Inca nu se stie insa data la care va fi disponibila spre vanzare.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *