Care sunt masinile citadine polivalente, cele mai ieftine de pe piata?

img
Home / Stiri si noutati auto / Care sunt masinile citadine polivalente, cele mai ieftine de pe piata?

Esti in cautarea unei masini citadine polivalente, dar care sa aiba cel mai bun pret in acelasi timp? Iata care sunt in acest caz, cele mai bune modele de masini pe care poti miza.

Chiar daca masinile SUV sunt masinile care cunosc cel mai mare succes pe piata la ora actuala, masinile citadine polivalente inca mai continua sa seduca un numar mare de persoane.

Ce este o masina citadina polivalenta? O masina citadina polivalenta este o masina care se poate adapta unei folosiri atat in oras, dar aceasta este calificata drept polivalenta deoarece se poate folosi si in afara orasului. Sunt masini usor mai mari decat masinile mini citadine si au o putere mai mare decat ele, dar in schimb, sunt mai mici decat o berlina compacta.

Dacia Sandero. Dacia Sandero este o masina citadina polivalenta, cu un look foarte contemporan si care ofera un habitaclu foarte generos la interior. Este o masina conectata la diverse sisteme multimedia la bord si care dispune si de numeroase comenzi la volan. Trebuie sa adaugam de asemenea sistemele care pot ajuta la condus, precum calculatorul de bord dar si ajutor atunci cand vine vorba despre parcarea cu spatele.

Opel Corsa. O masina cu linii care raman fidele marcii, cu un calandru care este pozitionat mai jos in partea din fata si cu o parte din spate care pare mai sus. In orice caz, este o masina foarte usor de condus, atat in oras, cat si in afara sa. Are cele mai interesante optiuni in ceea ce priveste pretul, are un ajutor in ceea ce priveste accelerarea si are un reglator pentru limitarea vitezei. Volumul portbagajului sau este la fel de interesant.

Suzuki Swift. Masina suzuki Swift este o masina ce se poate recunoaste usor dupa alura sa mai sport si mai « musculoasa ». Modelul in nuante de rosu te va face sa crezi ca te afli pe pista, intr-o cursa de masini. Trebuie de asemenea sa notam ca habitabilitatea sa a fost revazuta odata cu timpul pentru a oferi mai mult confort.

In ceea ce priveste echiparea sa, aceasta are un ecran de 7 inchi care te ajuta sa ramai conectat. Poti sa iti conectezi astfel telefonul smartphone, sa activezi camera, sa schimbi postul de radio sau chiar sa asculti muzica in streaming.

Skoda Fabia. O masina care ofera un design simplu si minimalist, cu un calandru care se face remarcat. Cei care aleg sa o conduca se simt foarte bine la interior mai ales datorita prezentei unui acoperis panoramic care ofera o priveliste asupra cerului. La interior, ecranul iti permite sa asculti muzica de pe smarthpone sau sa primesti instuctiuni de mavigare.

Printre alte optiuni care fac folosirea sa sa fie foarte placuta, se mai numara si climatizarea,un sistem de navigare GPS cu comanda vocala, cartofgrafie Europei si multe altele.

 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *