5 modele de masini care ar putea sa dispara in 2022

img
Home / Masini noi 2021 pe piata auto / 5 modele de masini care ar putea sa dispara in 2022
/
12 Views

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca masinile mici vor disparea incet in detrimentul celor SUV mai luxoase si mai scumpe.

Doar in 2022, numarul de masini noi SUV electrice sau pe bezina care ajung pe piata este uimitor. De la Volskwagen I D. 4 la Jeep Grand Wagoneer, trecand si pe la Nissan Qashqai, sa nu uitam nici de Ford Bronco.

Kia Rio. Kia Rio va disparea de pe piata, pe de o parte pentru ca este la sfarsit de cariera si nu va fi reinnoita si pe de alta parte pentru ca este unul din cele mai putin populare modele de pe piata in 2020.

Trebuie sa precizam faptul ca anumiti concesionari au facut orice pentru a impinge clientii inspre Forte sau Steltos si ca ghidul de comanda de la Rio « se topeste » pe zi ce trece in ceea ce priveste disponibilitatea culorilor, a versiunilor, a culorilor sau a optiunilor.

Chevrolet Spark. Acelasi lucru s-ar putea intampla si la Spark, care in mod uimitor, continua sa propuna aceasta masina, cea mai mica masina de pe piata de cand au disparut Smart For two sau Fiat 500. Astea fiind spuse, vanzarile au fost in scadere in ultimii ani, un fenomen ce se poate explica prin abandonarea modelului Sonic, Cruze si Volt. La Chevrolet ne mai putem astepta la moartea iminenta a masinii berline Malibu, care este destinata sa aiba aceeasi soarta ca si Impala.

Fiat 500X. Cu doar 1443 de unitati vandute 2020 in State si 34, da, doar 34 in afara sa, masina Fiat 500 X cu siguranta ca este condamnata. Chir daca cei de la FCA/ Stellantis refuza sa comenteze, mai multi concesionari cu confirmat moartea iminenta a modelului si deci a marcii, deoarece 500L si 124 Spider au fost abandonate pentru anul 2021. Salile de expozitie pentru Fiat sunt pregatite pentru a fi transformate in spatii dedicate pentru Jeep care va avea numai putin de 3 modele in 2022.

Mazda CX-3. In ceea ce priveste marca Mazda, modelul CX-3 inca mai ramane un mister. Un veritabil esec pe piata americana, aceasta masina inca mai are un anume succes in alte tari. Pe piata canadiana se vindeau in 2020 numai putin de 5565 de modele fata de 8335 in State, acolo unde populatia este de 10 ori mai mare. Si cum piata americana dicteaza in general ce se intampla, sunt mari sanse sa dispara de pe piata de peste tot.

Toyota CH-R. Un produs care trebuia initial sa poarte ecusonul Scion. Dar, din cauza faptului ca nu oferea o tractiune integrala sau pentru ca optiunile erau prea limitate, acest model de masina nu a reusit sa se apere in mod adecvat in fata concurentei. CH-R ar trebui totusi sa fie inlocuit cu un model mai nou mult mai bine adaptat nevoilor pietei, chiar daca Toyota prefera sa nu faca multe comentarii pentru moment. Poate va fi vorba despre Corolla Cross recent dezvaluita in Asia?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *