Transilvania Tuning Show editia 2016 – pe 16-17 aprilie la Cluj

img
Home / Evenimente auto 2024 / Transilvania Tuning Show editia 2016 – pe 16-17 aprilie la Cluj

Unul dintre cele mai mari evenimente Auto-Moto din tara din anul 2016 Transilvania Tuning Show se va desfasura in data de 16-17 aprilie in centrul Transilvaniei si mai exact pe Aleea Stadionului Cluj-Napoca. Scopul acestui eveniment este de a prezenta ultimele lansari in domeniul Auto-Moto. In cadrul spectacolului vor fi prezentate cele mai recente aparitii in materie de vopsele, suspensii, jante auto, sisteme audio si multe altele.

Atat pentru incantarea publicului, dar si pentru expozanti, vor fi organizate competitii pentru fiecare categorie in parte precum: Best Paint, Best Car of the Show, Best Interior, Best Exterior, Best Wheels, Best Clean, Best Engine, Best Autohtone, Best OEM, Best Static Fitment.

Transilvania Tuning Show cluj 2016

Data evenimentului: 16-17 aprilie
Loc: Aleea Stadionului, Cluj Napoca

Prima etapa Car Audio din Romania va fi sustinuta la Transilvania Tuning Show, iar evenimentul este organizat de catre dB Drag Racing Romania.

De-a lungul anilor competitiile auto au inceput sa atraga din ce in ce mai multa atentia si sa devina tot mai complexe. Daca pana acum se punea accentul pe marirea performantelor masinilor in ceea ce priveste caii putere, stabilitate si manevrabilitate, in ultimii ani atentia este indreptata si inspre imbunatatirea sistemelor audio, finisarea exteriorului si a interiorului si multe alte aspecte care fac imaginea automobilului completa.

DB Drag Racing Association (dBDRA) este o organizatie infiintata in Statele Unite ale Americii, dar ale carei influente sunt prezente in aproape fiecare tara a lumii. Atat in Romania, cat si in plan international sunt organizate si desfasurate evenimente si concursuri unde cei care detin sisteme auto upgradate si personalizate in masini se pot duela in competentele acestora.

Prin competitiile organizate de catre dBDRA se urmareste valorificarea investitiilor atat in bani cat si in timp si pasiune din partea celor pasionati de domeniul car-audio. In cadrul competitiilor se realizeaza masurarea presiunii acustice generate de catre ansamblul instalatiilor audio montate in masini. Aceasta operatiune se efectueaza cu ajutorul unui aparat denumit Termlab Magnum, un aparat de masura al decibelilor care este deosebit de precis, omologat si folosit chiar si de catre NASA.

La inceputul anului competitional este pus la dispozitia concurentilor un regulament care trebuie respectat cu strictete, incalcarile acestuia nu sunt permise sub nici o forma.

In cadrul concursului Transilvania Tuning Show 2016 din luna aprilie se va organiza si un concurs de RC DRIFT care vine dupa o pauza competitionala indelungata. In acelasi timp vor fi prezentate si importante noutati de off road.

Inscrierile sunt permise pana in data de 07 martie. Pentru inscriere sunt necesare:

 • Poza autoturism;
 • Contact si nume;
 • Cluburile Auto sunt rugate sa trimita informatii cu numele clubului, numarul participantilor, numar de contact si poze cu autoturismele care vor participa la eveniment.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Nume (necesar)

  Email (necesar)

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *