Salonul Auto Bucuresti 2023 – cand are loc și ce te așteaptă la Romexpo

img
Home / Evenimente auto 2024 / Salonul Auto Bucuresti 2023 – cand are loc și ce te așteaptă la Romexpo

Între 10 și 15 octombrie, pasionații de mașini din România vor avea ocazia să participe la un eveniment auto de neuitat – Salonul Auto București. Cu o tradiție de 20 de ani, acesta reprezintă un punct de referință în industria auto din țară.

Zona exterioară și Pavilionul B2 al Romexpo-ului cuprind peste 25.000 mp, oferind un spațiu generos pentru expozanți și vizitatori.

În ce consta Salonul Auto Bucuresti 2023?

O zi dedicată interacțiunilor cu media mainstream și de specialitate. 6 zile de întâlniri cu profesioniști din industrie și oameni de afaceri. 6 zile pentru a interacționa cu publicul larg, a face noi contacte, a menține clienții fideli din portofoliu și a face vânzări directe. 6 zile de evenimente relevante sunt concepute pentru a atrage fanii acestui segment important din industria românească la evenimentul auto al anului. Acestea includ workshop-uri, conferințe, mese rotunde, concursuri, drift-uri, demonstrații și lansări de produse.

Pașii sunt foarte simpli dacă sunteți interesați să participați la Salonul Auto Bucuresti

Vă va fi oferită toată asistența si toate informațiile de care aveţi nevoie pentru a fi printre reprezentanții cei mai importanți de pe piața auto din România. Tot ce aveţi de făcut este sa scrieți un e-mail pe adresa office@sab.ro  sau sa sunați  la 021.230.38.18 / 021.231.41.56 sau 0723 672 732 (Oana Iliescu), 0724 204 000 (Sorin Rădăcineanu) sau 0722 579 877 (Albert Kiss).

Tema SAB și accesoriile include:

Autoturisme urbane și de teren, vehicule hibride și electrice, camioane, remorci, componente, accesorii și servicii pentru motociclete, scutere, biciclete și accesorii și componente pentru mașini, sisteme audio și de navigație, echipamente și utilaje de service pentru motociclete și motociclete, vopsitorii și spălătorii auto, mijloace de semnalizare rutieră, echipamente de dirijare, măsură și control trafic mecanic.

Salonul Auto București pune în evidență diversitatea și inovația din industria auto românească. Aici veti gasi de la BMW, Citroen, Dodge, Ford, GMC, Hyundai, Honda, Ineos Grenadier, Jaguar, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes Benz, Mitsubishi, Mini, Opel, Piaggio, Ram, Ssang Yong, Suzuki, Tesla până la Toyota, veți avea ocazia să descoperiți cele mai variate și interesante oferte din industria auto.

Veți interacționa cu profesioniști din industrie, pasionați de mașini și oameni de afaceri în cele 6 zile ale evenimentului. Aici veți avea oportunitatea de a face noi contacte, de a menține clienții fideli ai portofoliului și de a realiza vânzări directe.

Toți cei care participă la evenimentul auto al anului vor beneficia de evenimente captivante. În cadrul acestui eveniment remarcabil, vor fi organizate o serie de activități  deosebit de relevante și interesante. Atât companiile prezente, cât și publicul vizitator vor avea ocazia să participe la conferințe, workshop-uri interactive și prezentări speciale care vor acoperi diverse aspecte ale industriei auto. Aceste evenimente vor aduce valoare adăugată experienței participanților, oferindu-le oportunitatea de a fi la curent cu cele mai recente tendințe și inovații din domeniu.

Acesta este locul ideal pentru a face networking, a iniția colaborări și a descoperi oportunități de afaceri într-unul dintre cele mai dinamice domenii ale economiei actuale.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *