carvertical VIN

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii – 20-30 oct 2016

img
Home / Evenimente auto 2023 / Salonul Auto Bucuresti & Accesorii – 20-30 oct 2016
/
/
2019 Views

Data eveniment: 20 – 30 octombrie
Locatie: Romaero Baneasa

In perioada 20 – 30 octombrie va fi prezentata de catre platforma numarul 1 in domeniul auto din Romania o gama completa de autoturisme si autovehicule utilitare atat usoare cat si grele, vehicule hibride si electrice, dar si autoturisme clasice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto si velo, precum si sisteme audio si de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri, vopsitorii si spalatorii auto. TotODATa Salonul Auto Bucuresti & Accesorii va prezenta si cele mai noi oferte ale firmelor de leasing, dar si de asigurari auto. Pe suprafata complexului Romaero Baneasa vor fi prezentate si tuning auto si moto.

salonul-auto-bucuresti-accesorii

Evenimentul de anul acesta se afla la editia numarul 14, astfel implineste 23 de ani de la inaugurare si doreste sa imbine experienta acumulata pe durata editiilor precedente cu dinamica contextului inovativ si economic actual.

Continua crestere a acestei marci si anume Salonul Auto Bucuresti & Accesorii in domeniul pietii auto din Romania este sustinuta de numarul mare al participantilor, expozantilor si vizitatorilor pe care acest eveniment i-a inregistrat de-a lungul anilor.

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii este sustinut de catre Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile, APIA, cu sprijinul Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania, ACAROM, elemente fundamentale pentru a arata, dar si a sustine importanta acestui eveniment.

In cadrul editiei din acest an, Salonul Auto Bucuresti & Accesorii ofera expozantilor aceleasi tarife de participare ca si anul trecut si deschiderea sesiunii de inscrieri, Early Booking, prin acest lucru oferindu-le sustinere. Oferta este valabila in perioada 15 februarie – 15 aprilie 2016.

Toate firmele participante la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii care platesc taxa de participare si chiria spatiului expozitional pana in data de 15 aprilie 2016 se vor bucura de o reducere de 20% aplicabila la chiria spatiului neamenajat.

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii ofera primelor 10 companii inscrise pana pe 15 aprilie 2016 amenajarea standului standard gratuit.

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *