Salonul Auto-Moto Bucuresti, editia 2016

img
Home / Evenimente auto 2018 / Salonul Auto-Moto Bucuresti, editia 2016
/
17 Views

Anul acesta la salonul Auto-Moto 2016 din Piata Constitutiei Bucuresti, frumusetea si caii putere vor fi rasplatiti cu premii generoase. Evenimentul se va desfasura pe data de 20-24 aprilie in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Organizatorii evenimentului promit premii pe masura pentru masinile, motocicletele si doamnele si domnisoarele incantatoare prezente la acest show incendiar.

Concursul Auto-Moto este dedicat posesorilor de masini sau motociclete tunate, accesorizate, preparate sau chiar haioase. Evenimentul se adreseaza si celor care vor sa se relaxeze admirand ultimele noutati in materie de tuning, modificari si nu numai.

sam

Data evenimentului: 20-24 aprilie 2016
Locul: Piata Constitutiei, Bucuresti
Pret bilet: 25 ron

Anul acesta in cadrul Salonului Auto-Moto 2016 din Bucuresti vizitatorii vor putea admira si vor avea parte de:

  • Ultimele modele de masini si motociclete prin dealerii oficiali, dar si cele mai noi accesorii;
  • Concursuri cu premii in bani pentru masini deosebite;
  • Test drive, taxi drive, demonstratii de indemanare;
  • Competitie Drift Grand Prix;
  • Hostesses pe masura automobilelor;
  • Parada moto;
  • Show-uri realizate de campionii nationali si europeni de Raliu, Drift, Stunt, Burnout;
  • Numeroase premii din partea expozantilor;
  • Concurs custom bike;
  • Panouri de catarat, tras cu arcul si cu pusca, echilibru si multe alte activitati atractive in zona de distractii.

Programul Salonului Auto-Moto 2016 se va desfasura pe data de 20 aprilie intre orele 12.00 – 20.00, pe data de 21, 22 si 23 aprilie intre orele 10.00 – 20.00, iar in dara de 24 aprilie intre 10.00 – 18.00.

In zilele de 20 – 22 aprilie Salonul Auto-Moto va reuni companii de asigurari, experti in inchirieri auto, asociatii si organizatii din domeniu, grupuri de mass-media, producatori, importatori si distribuitori de autovehicule, componente si piese de schimb atat auto cat si moto.

In zilele de 23 si 24 Aprilie traficul auto se va inchide complet pe Bulevardul Unirii si Libertatii, iar zona se va transforma in Drift Grand Prix, Spatiu Expozitional, Show Auto, Show Moto, cea mai mare parada moto din Bucuresti, dar si parcare pentru vizitatori si motociclisti.

Pe Bulevardul Libertatii vor putea fi admirate cele mai spectaculoase masini si motoare din toata tara, tunate, accesorizate, unice sau de epoca.

In zona de Drift va putea fi urmarit cel mai spectaculos concurs de Drift si anume Drift Grand Prix, dar si cele mai indraznete si captivante manevre de Burnout, Indemanare atat cu masini cat si cu motociclete si carturi.

Unul din momentele de top ale acestei editii va fi chiar concursul de Drift cu cei mai buni campioni din Romania. Cea mai lunga parada moto va avea loc sambata, la aceasta fiind prezente sute de motociclete.

In cadrul evenimentului va fi aleasa si premiata cea mai draguta hostess a Salonul Auto-Moto in urma voturilor acordate de vizitatori cu ajutorul talonului de votare.

La Salonul Auto-Moto 2016 Bucuresti toate persoanele care pot face dovada ca sunt donatori de sange in cursul anului 2016, cat si persoanele cu dizabilitati si insotitorul acestora vor avea acces gratuit la spectacole si la expozitie. De asemenea, copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani au si ei acces gratuit la eveniment.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *