Streetmaniacs ALLSTARS la Navodari in 16-18 septembrie

img
Home / Evenimente auto 2019 / Streetmaniacs ALLSTARS la Navodari in 16-18 septembrie
/
993 Views

Data desfasurare: 16-18 septembrie 2016
Locatie eveniment: Camping Navodari
Taxa participare: 100 Ron/masina

Au inceput inscrierile pentru prima editie a evenimentului Streetmaniacs ALLSTARS. Acesta se va desfasura in perioada 16 – 18 septembrie 2016 in Camping S, mai exact Bulevardul Mamaia Nord, nr 79, Constanta, Romania.

Pentru a inscrie masinile la acest eveniment, posesorii de autovehicule trebuie sa trimita numarul de inmatriculare, poze de calitate superioara cu fata, spatele si lateralul masinii si un link spre profilul de Facebook la adresa de email: streetmaniacsallstars@gmail.com. Numarul de inmatriculare al autoturismului se va trece la rubrica subiect e-mail. Toate email-urile care nu respecta conditiile mai sus enumerate nu vor fi procesate. In decurs a 72 de ore cererile de inscriere vor primi un raspuns indiferent de natura acestuia. Din cauza locului limitat si anume 140 de masini sunt rugati sa se inscrie doar cei care sunt ferm convinsi ca pot ajunge la eveniment.

streetmaniacs-allstars

Conditii si criterii pentru participare:

Masina trebuie sa fie modificata cu gust, in cazul acesta va primi acceptul chiar daca organizatorii nu cunosc proprietarul din cadrul altor evenimente.

In cazul in care organizatorii cunosc proprietarul, atunci aspectul masinii nu mai este relevant.

Pentru participanti taxa de acces este de 100 Ron/masina. In aceasta taxa sunt incluse 3 bratari de acces, sticker cu numarul de concurs si un sticker al evenimentului.

Bratara de acces trebuie purtata pe toata durata evenimentului, iar in cazul in care aceasta se rupe trebuie contactati organizatorii pentru inlocuirea ei. Participantii care nu poarta bratara in incinta campingului vor fi escortati in afara acestuia de catre personalul de paza.

In cadrul evenimentului nu sunt permisi vizitatorii.

Jumatate din taxa de participare per masina va fi alocata pentru premiul cel mare, astfel daca vor fi 50 de masini participante, premiul in bani pentru castigatorul evenimentului va fi de 2500 lei.
Accesul masinilor in locatie se va realiza numai pe baza unei liste.

Din cauza locului limitat au intaietate la cazare in Camping S posesorii masinilor acceptate. In email-ul de accept se va afla parola care trebuie comunicata personalului din camping pentru a efectua rezervarea.

Ultima zi in care se mai pot face inscrieri pentru acest eveniment este 10.09.2016.

Este interzisa in cadrul evenimentului deplasarea in stare de ebrietate sau cu o viteza ce poate pune in pericol oricare dintre participantii la eveniment. Totodata este interzis Burnout-ul, deplasarea masinilor in cazul in care sunt parcate pe iarba si ploua sau iarba este uda. Nu este permis accesul in complex cu mancare sau bautura adusa din afara acestuia cat timp in cadrul complexului exista restaurant deschis si o unitate alimentara la intrare. Accesul cu animale de companie este permis doar daca acestea sunt tinute in lesa tot timpul, iar posesorii lor sunt cazati la cort. In camping este permisa realizarea gratarelor doar daca gratarul are picioarele suficient de lungi pentru a nu afecta solul.

In prima zi a evenimentului si anume vineri intre orele 10:00 – 20:00 va avea loc Meet and Greet, se vor face poze la intrare, iar intre orele 18:00 – 20:00 se va desfasura jurizarea Engine Bay Porn, capota motorului trebuie lasata ridicata pentru a putea participa.

In a doua zi a evenimentului si anume sambata intre orele 12:00 – 14:00 va avea loc jurizarea Engine Bay Porn, la ora 15:00 se va desfasura pe aleea din incinta campingului Airride Battle. La ora 19:00 in fata hotelului va avea loc Loudest Pipes. Jurizarea masinilor participante pentru alegerea finalistilor de catre juriu va avea loc la orele 20:00.

In ultima zi a evenimentului si anume duminica la ora 13:00 va avea loc votul publicului pentru a selecta cele 4 masini care intra in finala. La ora 14:00 in fata hotelului va avea loc Battle in finala. Best car of the meeting va fi premiata la ora 16:00.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *