Skoda Superb Facelift urmeaza sa fie prezentata pe data de 23 mai

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Skoda Superb Facelift urmeaza sa fie prezentata pe data de 23 mai

Skoda a facut anuntul in mod oficial – urmeaza sa dezvaluie modelul Skoda Superb Facelift pe data de 23 mai, la Bratislava, o prezentare care urmeaza sa aiba loc in cadrul Campionatului Mondial de hochei pe gheata, loc in care constructorul ceh este sponsorul principal inca din 1992.

Dupa ce saptamana aceasta a fost publicata prima schita oficiala cu viitorul Superb Facelift, Skoda ne ofera acum inca un detaliu cu privire la viitorul model. Mai exact, Skoda a ascuns aceasta informatie conform careia Superb Facelift urmeaza sa fie prezentat pe data de 23 mai, in cadrul unui comunicat oficial intr-un comunicat dedicat Campionatului Mondial de hochei pe gheata. Skoda este principalul sponsor al acestui eveniment sportiv inca din anul 1992 iar Superb Facelift va fi dezvaluit tocmai in ziua sferturilor de finala ale competitiei de la Bratislava. Pana in prezent, singurele informatii pe care le detinem sunt acelea ca Superb facelift urmeaza sa beneficieze de o versiune plug-in-hybrid, un sistem preluat de pe Volkswagen Passat GTE si care ofera numai putin de 128 de cai putere, cu o autonomie de maxim 70 de kilometri. Skoda a mai dezvaluit si faptul ca Skoda Superb facelift urmeaza sa beneficieze de numele marcii inscriptionate in partea din spate, in locul clasicului logo, asta dupa ce Scala fusese primul model care a beneficiat de acest tratament.

Daca este sa analizam imaginea de mai sus in amanunt putem observa faptul ca bara de protectie, alaturi de grila radiatorului, dar si farurile LED, toate au fost reproiectate. Farurile anti ceata, si ele cel mai probabil pe baza de LED-uri, vor fi interconectate cu un element stilistic cromat.

Pentru ca impactul sa fie şi mai mare, prima aparitie a masinii va avea loc in Bratislava, capitala Slovaciei, in cadrul 2019 IIHF Ice Hockey World Championship dupa cum spuneam mai sus. Evenimentul se va desfasura intre 10-26 mai curent, insa informatiile pe care le detinem pentru moment ne spun ca premiera masinii va fi pe 23 mai. Amintim ca familia actualizata va avea o motorizare care il va face pe Superb primul plug-in hybrid al marcii. Alte informatii confirma faptul ca, in acelasi timp, si in aceeasi locatie va avea loc premiera primului electromobil al companiei – varianta electrica a lui Citigo – eCitigo. Drept urmare, Skoda Superb facelift va avea o grila modernizata cu o margine cromata mai bine conturata si faruri LED in locul celor bi-xenon actuale. In plus, stopurile la fel vor avea o „umplutura” diferita, fiind o alta masina a marcii care introduce semnalizatoarele dinamice de directie.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *