BMW Seria 1 lasa sa cada o parte din camuflaj

img
Home / Stiri si noutati auto / BMW Seria 1 lasa sa cada o parte din camuflaj

Mai avem cateva saptamani de asteptare pana sa descoperim noua Serie 1 de la BMW. Revelatia noii BMW Serie 1 este iminenta. Suntem la doar cateva saptamani distanta de la lansarea oficiala a berlinei compacte si BMW profita pentru a renunta la cateva parti din camuflajul care a fost lipit pe caroseria Seriei 1 de mai multa vreme.

In cadrul unui nou teaser, BMW a retras adezivul care ascunde partea din fata a masinii. Descoperim astfel un far soc care este probabil specific versiunii M Sport insa acesta nu este totul deoarece farurile si stopurile sunt acum, pentru aceasta versiune, extrem de vizibile. Calandrul va crea din nou cu siguranta o serie de polemici pe Internet din cauza dimensiunilor. Este cazul si modelului BMW Serie 7 restilizat insa asteptam sa vedem si restul partilor din caroseria lui Serie 1.

Putem afirma, urmarind teaserul, ca BMW Serie 1 este declinarea lui BMW 135i. Acest lucru se pare ca nu mai este un secret pentru nimeni. Asteptam cu nerabdare lansarea oficiala a lui Serie 1 pentru a afla in sfarsit specificatiile din punct de vedere tehnic deoarece aceasta generatie va fi mult mai reusita decat predecesorii sai.

In realitate, BMW serie 1 nu va fi o propulsie ci o tractiune. Aceasta alegere este motivata de catre cei de la BMW prin faptul ca permite sporirea spatiului la nivelul locurilor din spate. Este fara indoiala cea mai buna alegere pentru o mai buna pozitionare pe piata dar si pentru placerea condusului oferit de o masina cu propulsie. Transmisia Xdrive este prezenta insa nu va fi sistematica. In ceea ce priveste M135i, aceasta va abandona definitiv cei cinci cilidndri in profitul a patru cilindri de 306ch. Nu este exclusa si aparitia unui sistem de propulsie hibrid, disponibil pe Seria 2 Active Tourer. In ceea ce priveste designul exterior al masinii, deocamndata nu avem alte informatii. Insa, putem afirma cu certitudine ca designul noului BMW Seria 1 va trebui sa corespunda celui universal, adoptat pe toate modelele din gama anului 2019.

Exista o informatie neoficiala ca in toamna anului 2019 BMW va prezenta inca un hatchback interesant pe care il va aseza in gama sub Seria 1.

Acest BMW Seria 1 va impune noi standarde in clasa compacta premium in ceea ce priveste dinamica, oferind in acelasi timp un spatiu interior semnificativ marit. Cu un reglaj de ultima ora al suspensiei, o multime de tehnologii inovatoare si integrarea tuturor componentelor si sistemelor de control referitoare la dinamica, BMW Seria 1 dispune de o agilitate mai mare atat in ceea ce priveste tractiunea fata cat si tractiunea integrala BMW xDrive inteligenta.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *