Noul Renault Captur versiune 2019

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Noul Renault Captur versiune 2019

Dupa o restilizare in 2017, masina Renault Captur revine intr-o varianta noua pe piata automobilelor in 2019 pentru a continua sa se impuna drept cea mai vanduta masina SUV din Europa.

Un mare concurent la masinii Peugeot 2008, Renault Captur a fost vandut in nu mai putin de 1, 2 milioane de unitati peste tot inn lume, ceea ce face din el masina SUV cea mai vanduta din lume.

Prima generatie de Renault Captur, produsa in anul 2013 a lasat loc unei variante restilizate in 2017. Iar a doua gneratie de Sport Utility Vehicle de la Renault va deveni si ea realitate pana la sfarsitul anului.

Renault Captur 2019-  masina care ia inaltime.

Numarul unu in vanzari in mai multe tari, noul model al marcii cu logo-ul in forma de romb, afiseaza noi proportii in ceea ce priveste inaltimea. Un precursor al segmentului SUV, Renault Captur are o multime de atuuri sau de avantaje pentru a face fata de minune precursorilor sai de moment- Citroën C3 Aircross, Volskwagen T-Cross, noul Ford Puma si bineinteles, Peugeot 2008, pentru a aminti doar cateva modele.

In timp ce lungimea medie a SUV-urilor comercializate pe piata ajunge la 4, 15 metri, noul Renault Captur afiseaza in prezent o lungime de 4, 23 metri. Noul Renault Captur este deci o masina SUV care castiga in amplitudine frumoasa, chiar daca nu depaseste masina Dacia Duster.

In plus, ampatamentul a fost si el optimizat. 2, 63 metri fata de 2,60 metri in versiunea precedenta. La fel ca si volumul portbagajului care poate sa ajunga pana la 536 de litri. E chiar cu 81 de litri mai mult fata de varianta anterioara.

Un SUV urban cu un design foarte apreciat.

Renault Captur este o masina care pastreaza caracteristicile sale de monospace, revendicand in acelasi timp un statut de masina mini-jeep. Din punct de vedere global, noul Renault Captur nu este foarte excentric, chiar daca pe plan estetic se apropie mai mult de Renault Clio 5.

Interiorul masinii insa a fost clar ameliorat. Bordul nu mai este atat de supraincarcat, habitaclul este lejer si aerisit cu linii orizontale. Consola centrala, pozitionata mai sus acum ne lasa impresia ca ne aflam intr-o capsula spatiala.

O motorizare polivalenta si un pret concurential.

Renault Captur are toate motorizarile prezente deja si la Renault Clio 5. Veritabila noutate va aparea in anul 2020 cu un motor hibird reincarcabil, foarte asteptat. Renault Captur va beenficia de tehnologia E- Tech Plug-In care va suporta o putere maxima de 200 de cai.

Acest SUV revolutionar va avea un pret de 18000 de euro. Acest tarif este foarte concurential, tinand cont de imensele imbunatatiri aduse si de calitatile sale.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *