Mazda CX-5, alternativa premium

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Mazda CX-5, alternativa premium

Daca vrei sa afli mai multe despre Mazda CX-5, cel mai mare SUV de la Mazda, trebuie neaparat sa citesti acest articol. Un model lung de 4, 55 metri, masina Mazda CX-5 aceasta masina este ideala pentru familii, mai ales pentru cele de cinci persoane care sunt in cautarea unui habitaclu vast si un portbagaj mare.

Designul sau si interiorul sau de cea mai inalta calitate, ii permit sa isi afirme foarte usor statutul de masina premium. Dimensiuni familiale. Prin ga b a r i t u l s a u , M a z d a C X – 5 d o m i n a c a t e g o r i a a c t u a l a d e S U V – u r i . A r e 4 , 5 5 m e t r i l u n g i m e , 1 , 8 4 m e t r i l a t i m e si 1 , 6 8 i n a l ti m e . E s t e d e c i a l e g e r e a i d e a l a p e n t r u o f a m i l i e d e c i n c i p e r s o a n e c a r e d o r e s t e s a p r o f i t e d e d i m e n s i u n i l e u n e i m a s i n i c u d i m e n s i u n i d e S U V intermediar.

Portbagajul sau poate primi pana la 506 de litri. Un design afirmat. Actualul model CX-5 a fost lansat pe piata in anul 2017. Si tocmai a trecut printr-o restilizare lejera. Dar dupa trei ani de cariera, nu am putea spune ca designul sau s-a demodat. Putem spune ca Mazda a reusit sa evolueze cu justete codurile sale stilistice, bazandu-se pe faimoasa filisofie a designului Kodo. Reprezinta sufletul miscarii, un lucru care conduce la o linie fluida si dinamica care merge de minune cu silueta sa puternica si rafinata.

Un interior de o calitate superioara. In interior, masina Mazda se bucura de materiale de cea mai buna calitate si de detalii sau accesorii sofisticate, fara sa faca insa vreun compromis in ceea ce prriveste spatiul de la bord. Volanul elegant din piele, iluminatul de la interior pe baza de LED si manerele sale sunt cele mai calitative si perfect finisate. In versiunea sa premium, confortul este optimizat prin rafinamentul pielii Deep Brown Nappa si prin inserarea de detalii de lemn veritabil.

Scaunul soferului, are de asemenea, reglaje electrice in functie de memorarea lor. Motoare pana la 184 de cai. Sosita in vara anului 2017, a doua generatie de CX-5 are o vasta gama de motorizari. Iar in anul 2019, vanzarile diesel au reprezentat 75%, fata de 25% in ceea ce priveste modelele pe benzina. Pe Diesel, modelul Skyactiv-D, cu un cilindru de 2,2 litri, te lasa sa alegi intre 150 de cai sau 184 de cai.

Modelul pe bezina este reprezentat de Skyactiv –G de 165 de cai. Designul sau exterior nu prea a suferit multe schimbari, singura diferenta fiind faptul ca au aparut noi litere pentru diversele sigle. Iar la interior, ecranul multimedia central a trecut de la 7 inchi la 8 inchi. Mazda a anuntat de asemenea, ca zgomotele de rulare au fost atenuate, in timp ce anumiti asistenti la condus au fost si ei optimizati. Aici intra si sistemul de franare de urgenta care poate de acum inainte sa detecteze si pietonii pe timp de noapte. Se stie deja si grila de tarife. Mazda CX-5 are patru nivele de finisaje- Elegance, Dynamique, Selection si Takumi. Modelele pe benzina sunt disponibile pornindu-se de la pretul de 32 100 de euro. Iar pretul pentru Diesel este fixat de la 34500 de euro

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *