Dodge Durango 2021

img
Home / Stiri si noutati auto / Dodge Durango 2021

M a s i n a D o d g e D u r a n g o 2 0 2 1 s e v a b u c u r a d e o m u l ti m e d e n o u t a t i , d e n u m e r o a s e a m e l i o r a r i c a r e v o r f i c u s i g u r a n t a p e p l a c u l a m a t o r i l o r d e t e h n o l o g i e s i m a i a l e s , d e p u t e re.

N u d e g e a b a , masina este descrisa drept – o masina musculoasa cu cinci usi!

Hellcat. A venit momentul ca impozantul SUV de la Dodge sa primeasca si el tratament Hellcat. Disponibil doar pentru modelul din 2021, noul Durango SRT Hellcat mosteneste faimosul V8 HEMI supralimentat de 6,2 litri. Cu cei 710 cai ai sai, cu siguranta ca va deveni cel mai puternic SUV din lume. Va ajunge de la 0 la 96 de km pe ora in doar 3,5 secunde. Vehiculul beneficiaza de mai multe elemente adaugate in ceea ce priveste aerodinamica. Va primi un spoiler in partea de jos fata si un eleron exclusiv in partea din spate. Iar noile prize de aer vor permite o mai buna racire a motorului.

Performantele sale sunt sustinute si de franele Brembo, cu etriere cu sase pistoane in fata, o suspensie regandita care o ajuta sa aiba o tinuta mai ferma pe sosea si o maniabilitate foarte buna la viraje. Dar si o teava de esapament mai groasa, pentru a scoate un adevarat sunet de muscle car. Singurul V8 din categori sa. In timp ce toate rivalele sale se multumescu cu motoare de patru sau de sase cilindri, Dodge Durango alege sa aiba incredere intr-un V8. In doua de fapt. Are unul de 5,7 litri in versiunea R/T si unul de 6,4 litri in versiunea SRT.

Motorul de baza nu se schimba. Este vorba despre un V6 Pentastar de 3,6 litri, care furnizeaza 2 9 5 d e c a i , f a c a n d d i n D u r a n g o , c e l m a i p u t e r n i c S U V d i n l u m e , l a m a i p uti n d e 5 0 0 0 0 d e d o l a r i .

U n l o o k m a i a g r e s i v . N o u l D o d g e D u r a n g o a r e u n n o u s c u t i n p a r t e a d i n f a t a s i n o i t e x t u r i a l e c a l a n d r u l u i . M a s i n a a r e s i u n h a b i t a c l u m a i r a f i n a t . I n s p i r a t din Challenger, interiorul noului Dodge Durango a fost regandit in intregime. Are o aparenta mai moderna, mai luxoasa si axata pe conducator. Pielea in nuante de rosu a versiunii Citadel va atrage cu siguranta atentia.

Uconnect 5. Masina Dodge Durango 2021 este una din primele care are noul sistem de infodivertisment Uconnect 5. Un sistem de cinci ori mai rapid, adica de cat vechiul sistem. Are un ecran de 10,1 inchi, de 8,4 in versiunile SXT si GT. Acesta este intors la sapte grade inspre conducator, pentru a facilita lectura, in timp ce integrarea Android Auto si Apple CarPlay se face fara fir. La fel si in cazul reincarcarii telefoanelor. In total, sunt propuse 11 culori exterioare si se pot alege 6 combinatii pentru exterior. Si asta fara sa tinem cont de caracteristile proprii fiecarui model, precum faimoasele benzi conrastante. Ramanae de vazut daca doua modele identice de Durango vor iesi din uzine… Marca Dodge se pare ca inoata contra curentului si totusi are succes. Un lucru e sigur- performantele sunt din ce in ce mai mari. Asta e tot ce conteaza.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *