Infiniti QX60 2022- 6 lucruri pe care trebuie sa le stii

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Infiniti QX60 2022- 6 lucruri pe care trebuie sa le stii

Nu putem spune ca lucrurile merg bine pentru Infiniti, marca de lux Nissan. In ultimii ani, se poate simti o stagnare, care nu este niciodata un semn bun pentru un brand de prestigiu.

Produsele noi sunt rare, vanzarile sunt in scadere, iar stirile incurajatoare despre viitor ajung incet. De altfel, multe voci s-au ridicat in ultimii ani pentru a pune la indoiala insasi existenta marcii.

In 2018, Infiniti a anuntat ca, incepand din 2021, isi va incepe schimbarea electrica si ca toate noile sale produse vor fi intr-un fel sau altul electrificate.

Pe termen mai scurt, Infiniti trebuie sa vanda in continuare vehicule, inclusiv, in special, SUV-ul QX60, care beneficiaza pentru 2022 de o revizuire pe cat de binevenita, pe atat de tarziu venita. Aceasta este prima revizuire majora de la lansarea sa in 2013. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre aceasta masina.

Stilul. Parerile despre stil sunt intotdeauna complicate, pentru ca practic este o chestiune de gust. Se poate spune ca majoritatea vehiculelor ajung la un consens, intr-un fel sau altul. Sunt pe plac sau nemultumesc clientii.

In cazul lui QX60, acest lucru este in general pozitiv, dar noul venit nu aduce nimic revolutionar. Designul sau este scalabil, modern, la zi, dar nimic mai mult. Pentru Infiniti, acesta a fost poate calea de actiune corecta, deoarece cu vanzarile mai slabe din 2019 mai ales, introducerea unui produs cu un stil mai clar ar fi fost riscanta.

Identitatea. Acest stil oarecum anonim este legat direct de identitatea proiectata de QX60, aceea a unui brand in cautarea unei imagini. Ni se poate spune contrariul, dar reactia oamenilor la vederea unui produs Infiniti nu este cea observabila la un produs Mercedes-Benz, Audi, Cadillac, Lexus sau BMW, de exemplu. Chiar si noua imagine a SUV-urilor Lincoln este mai puternica.

Pretul. Incepe de la aproximativ 57.000 USD si se termina la pretul de 72.000 USD. Daca iti doresti un SUV luxos spatios, cu echipamente bogate, iar fiabilitatea si discretia sunt mai importante pentru tine decat imaginea sau alte lucruri, QX60 devine o alegere interesanta.

Compromis. O alegere interesanta, cu siguranta, dar care vine cu mici compromisuri. Nu primesti optiuni de motor cu QX60, spre deosebire de ceea ce gasesti in mod normal in aceasta categorie. Trebuie asadar sa fii multumit cu V6 de 3,5 litri. Motorul ofera 295 de cai putere si 275 lb-ft de cuplu, ceea ce este suficient pentru rolul pe care trebuie sa-l joace acest vehicul.

Noua cutie de viteze. Infiniti a luat o decizie foarte buna, lasand deoparte transmisia variabila continuu pentru a folosi o cutie de viteze traditionala in ceea ce priveste trecerea la aceasta a doua generatie. Cand JX a fost prezentat in 2013 (a fost redenumit QX60 in al doilea an, in 2014), a fost lucrul care a dezamagit pe toata lumea.

Experienta la bord. Acesta este de departe punctul forte al QX60. Calitatea materialelor trece testul, la fel ca si designul bordului si al consolei centrale. Convivialitatea este la ea acasa, cu comenzile usor de utilizat. Si nu, nu este necesar sa mergeti la meniurile sistemului de navigatie pentru a regla multe functii comune precum intensitatea ventilatiei.

 

 

 

 

 

Sursa: https://www.auto123.com/fr/essais-routiers/infiniti-qx60-2022-8-choses-savoir/68983/

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *