Iata noul Audi A3

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Iata noul Audi A3

Recent, noul Audi A3 Sportback a iesit pe strazi complet necamuflat. Acest hatchback german are misiunea de a scoate la iveala un design familiar. Debutul oficial urmeaza sa aiba loc in primavara anului viitor.

Conform unor informatii neoficiale, premiera mondiala a acestui model care concureaza cu BMW Seria 1 si cu Mercedes A-Class va avea loc in primavara anului viitor la Geneva. Lansat pe piata in urma cu mai bine de o jumatate de an, decada actualului A3 se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. Un lucru demonstrat inclusiv de imaginile spion de ultima ora, imagini care surprind urmatoarea generatie a acestui hatchback de clasa compacta si origine germana…de data aceasta complet necamuflata. Cum era de asteptat, modelul care concureaza in mod direct cu duo-ul format din BMW Seria 1 si Mercedes A-Class primeste numeroase elemente familiare de design cum ar fi partea frontala a la Q8 dar si stopurile de A4.

In privinta aspectului specific a departamentului interior, cabina viitorului Audi A3 Sportback a reusit sa scape – pentru moment bineinteles – nefotografiata. Insa, nu ar fi de mirare ca noua generatie a acestui hatchback de clasa compacta si de origine germana sa imprumute detalii diferite, pana si de tehnologie, de la crossover-ul Q3. In ceea ce priveste detaliile tehnice, modelul care are misiunea grea de a duce mai departe lupta cu BMW Seria 1 si Mercedes A-Class s-ar putea sa adopte o versiune ameliorata a actualei platforme MQB, anumitata de o multime de unitati din seria TDI si TSI.

La fel ca toate masinile de ultima generatie, noul Audi A3 Sportback va oferi la randul sau inclusiv cateva sisteme de propulsie alternativa (atat micro, cat si plug-in hibrid), in timp ce o varianta complet electrica este asteptata sub o denumire diferita. Lista cu optiuni disponibile se va incheia cu sportivele S3 si RS3.

Conform ultimelor informatii neoficiale, viitorul concurent al modelelor BMW Seria 1 si Mercedes A-Class urmeaza sa isi faca debutul in premiera mondiala la inceputul primaverii anului 2020, cu ocazia evenimentului Geneva Motor Show.

Un fotograf amator a reusit sa surprinda un exemplar de preserie complet necamuflat al noului Audi A3 Sportback.

Versiunea cu cinci usi a noii generatii Audi A3 urmeaza sa fie dezvaluita publicului european abia peste cateva luni, cu ocazia evenimentului Geneva Motor Show. Dimensiunile exterioare nu vor creste simtitor, gabaritul noii variante de caroserie fiind similar cu cel al modelului in trei usi, lansat in primavara acestui an, la Geneva. Nici designul nu vine cu noutati majore, singurele diferente notabile fiind aparitia unui set suplimentar de usi si a unei linii laterale usor schimbate, care aminteste inca de modelul actual, confirmand inca o data conservatorismul tipic, caracteristic constructorului german. Primele exemplare vor ajunge in Romania abia la sfarsitul anului viitor.

 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *