Cum arata noua Dacia Sandero 3

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Cum arata noua Dacia Sandero 3

Au aparut primele poze oficiale cu noua Dacia Sandero 3. Prototipul a fost surprins pe strazile de la noi din tara complet camuflat. Lansarea acestei noi masini de la Renault ar putea avea loc in timpul Salonului Auto International de la Geneva, in primavara anului 2020.

Insa, din nefericire pentru curiosi, noua Dacia Sandero 3 a rulat pe soselele din Romania complet camuflata, astfel ca din fotografii nu se poate observa nici un element de noutate. Dar, cei de la Dacia ne mai pregatesc o multime de surprize, pasionatii de masini mai au putin de asteptat, pana in primavara anului 2020, pentru a putea achzitiona acest nou model de Sandero.

Daca in ceea ce priveste aspectul exterior si interior ne putem astepta la unele mici modificari, partea tehnica va veni in mod cert cu o serie de schimbari majore. Se vorbeste de o perioada despre o versiune simplificata a platformei CMF-B ceea ce inseamna ca ne putem astepta ca noua Dacia Sandero sa fie mult mai spatioasa decat predecesoarele sale.

Arhitectura masinii va permite ca noua Dacia Sandero 3 sa vina sub capota chiar si cu un sistem de propulsie hibrid. In plus, acest model ar putea beneficia si de o versiune de motor 1.0 turbo pe benzina dar si cu variante 1.3TCE si 1.5 dCI.

In ceea ce priveste partea tehnica a noii Sandero, ultimele zvonuri vorbesc despre o versiune simplificata a platformei CMF-B, care gazduieste inclusiv proaspat (re)lansatul Renault Clio. Ceea ce inseamna ca este de asteptat ca noua Dacie Sandero 3 sa fie mai spatioasa ca oricand.

Totodata, arhitectura respectiva ii va permite urmatoarei generatii a masinii romanesti de clasa subcompacta sa treaca pe lista cu motorizari disponibile – in premiera absoluta, chiar si un sistem de propulsie hibrid.

In ceea ce priveste data lansarii noii Dacia Sandero 3, informatiile sustin ca aceasta va fi prezentata pentru prima data in mod oficial in cadrul Salonului International de la Geneva care se va organiza undeva in primavara anului 2020 dar si la Paris Motor Show (tomană).

Dacia Sandero este un autoturism de tip hatchback cu 5 usi, fabricat de uzina Dacia la Mioveni incepand din octombrie 2007. Sandero a fost lansat oficial pe piața românească pe 3 iunie 2008, în cadrul unei ceremonii la World Trade Plaza, la un pret care nu a depasit 9.500 de euro pentru cea mai dotata versiune, iar de-a lungul timpului s-a demarat comercializarea modelului in majoritatea din tarile europene. Sandero este totodata si primul model care poarta noua sigla a companiei Dacia.

Oferita spre vanzare inca din  anul 2012, cea de-a doua generatie a modelului Dacia Sandero se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale, lucru care il demonstreaza si aceste imagini spion, care surprind urmatoarea reiteratie a masinii romanesti pentru prima data in teste.

Fotografiata complet camuflata, subcompacta companiei de la Mioveni nu lasa la vedere absolut niciun element vital, insa este de asteptat ca design-ul actual sa evolueze mai degraba la nivel de detaliu decat per total.

 

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *